| denysa a întrebat:

Fundita pentru un raspuns calumeabig grin sunt cu un baiat de cam o luna doar ca toata vacanta aceasta de iarna nu ne-am vazut ca eu am fost plecata in italia. in tot acest timp am vorbit pe mess mesaje acum ca am revenit in tara la telefon maine ne vom vedea din nou suntm la acelasi liceuhappy eu clasa 10 am 16 ani el a13a face 20 peste o luna si ma intrebam daca ar fi frumos sa-i cumpar ceva cadou sau ce sa fac? ziua mea e inaintea lui pe 29 luna aceasta atunci fac 16 ani happy si cade sambata atunci nu stiu daca ne vom intalni si sunt curioasa daca el imi face. sincer nu prea vreau cadouri din partea lui pentru ca nu`s genuhee hee si app eu nu`mi tin ziua de nastere, deci n`am unde sa-l kem dar el daca da chef si ma invita eu cum sa merg la el? parintii mei nu stiu de relatia mea cu el si plus ca p mine nu prea ma lasa la chefuri si nu as vrea inca sa se descopere ca umblu cu elhappy help me!

1 răspuns:
| Xab a răspuns:

Da, ar fi frumos sa-i iei un cadou. dar eu zic ca ar trebui sa il dai atunci, nu acum...pentru ca altfel el poate intelege ca e un cadou din Italia cu ocazia ca ai fost plecata si asa ai fi nevoita sa ii iei si de ziua lui. plus ca nu ar fi frumos sa zici "uite e cadoul pentru ziua ta care este peste o luna"...