| whatever1loser a întrebat:

Fundita!

Stiu ca am mai pus intrebarea asta dar chiar am nevoie de cat mai multe raspunsuri.

Buna! Am nevoie de ajutorul vostru.

Anul trecut prin toamna am cunoscut un baiat.in scurt timp am devenit cei mai buni prieteni. dupa ceva vreme m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el.si am ezitat [pe vremea aia chiar nu-l placeam] dar intr-un final am acceptat.era in timpul scolii, deci. n-am iesit prea mult. apoi nu am mai putut intra pe mess timp de o luna si ceva,[el nu avea telefon atunci] si.in fine. n-am mai vorbit deloc pana la urma.si din asta am inteles si eu si el ca nu mai suntem impreuna.In primavara el a inceput sa iasa cu alta fata.eu credeam ca nu mai simt nimic pentru el dar chiar eram geloasa. Ma rog. dupa un timp s-a despartit de ea.acum noi ne intelegem destul de bine. mie imi place muult, mult de el. dar presupun ca el nu ma mai place deloc. Oricum. el este la liceu in alt oras si vine pe-aici doar in weekend de-acum.Stiu ca l-am avut si n-am stiut sa-l pretuiesc cum trebuie.si ca nu merit o a doua sansa dar chiar as vrea sa mai am odata ocazia sa fiu cu el pentru ca nu-mi place de nici un alt baiat.

Sper ca nu v-am plictisit prea rau cu povestea mea dar chiar nu am nici o idee de ce as putea face si de aceea va cer ajutorul.

Multumesc mult anticipat!

Răspuns Câştigător
| SeNyS a răspuns:

E naspa cand ratezi ceva, iar apoi regreti sad, stiu cum estraight face, dar macar tu poti vb cu el pe mess, prin sms, daca ti-e greu face to face happy, il poti intreba daca mai are vreun sentiment fata de tine, sper sa ai curajul sa o faci...eu una nu am curaj sa ii sp unui baiat ca il plac, si am de pierdut, cred.Asa ca gandeste. te bine, fiind ca e posibil ca el sa accepte o relatie cu tine, daca tu ii sp ca il iubestti, dar mai apoi nu suferi din cauza ca el nu imi tine la tine... icnercarea moarte n'are1te pup. mult succes

1 răspuns:
| Mjdolhfi a răspuns:

Vorbeste cu el asta e ceea ce poti face.