| CorinaaM a întrebat:

FUNDITA+VOTURI Hey, ajutati-ma urgent! Este ziua de nastere a celei mai bune prietene sambata asta. Tin sa mentioez ca ea este mai mare decat mine cu o jumatate de ora, fiin nascute pe aceeasi data. Parintii nu ma lasa sa ma duc la petrecere(ei nu stiu ca ea este cea mai buna prietena a mea si in plus ei nu cred in prieteii " de lunga durata","stabile"). De obicei, noi(me+mom+dad) mergem in fiecare weekend la tara, iar eu nu am mai fost la tara de 2 saptamani, iar ei tin mortisi sa ma duc in weekend-ul asta (ei spun ca "este ziua ta si trebuie sa ti-o petreci cu familia, iar noi o sa iti facem un tort si vom merge la tara"), iar eu NU vreau sa ma duc acolo! Cum pot sa ii conving sa ma lase sa ma duc la petrecerea preietenei mele cele mai bune? (ea, prietena mea mi-a promis ca daca nu ma lasa ai mei sa ma duc la petrecerea ei, va fi okay sa dorm la ea in noptea de sambata spre duminica ) Repet, cum as putea sa imi conving parimtii sa ma lase la ziua de nastere a cele mai bune prietene despre care parintii mei nu stiu aproape nimic, ei stiu doar ca este foarte desteapat (si asa este) si ca tatal ei este primar la Carcea. PLZZZZ! FUNDITA +VOTURI

Răspuns Câştigător
| monypantherita a răspuns:

Mda am inteles... spune-i ca vrei libertate e doar o fata nu te duci la club sau la baieti acasa! e o zi de nastere si explica-i ca te intelegi foarte bine cu ea si cadou de ziua ta sa te lese sa mergi la ziua ei laughing INSISTA asta este cel mai bun sfat fa o fetisoara de catelus nevinovat, incearca sa plangi sau chestii daca tot nu te lasa trebuie sa apelezi la partea REA (asa fac eu daca nu obtin ce vreau) mergi in camera ta si stai in pat (ca sa nu te plictisesti joaca-te p telefon sau pe calc ce vrei tu) si nu le raspunde cand te striga si nu manca nimic din ce iti ofera asa o sa cedeze! :* sau daca nici asa nu merge strange bani si sa le cumperi cadouri sau poti sa le faci tu ceva ce i-ar putea emotiona big grin

0 răspunsuri: