Pai, vreau sa fiu Designer vestimentar. Ma pricep foarte bine la desen si adesea privesc fashion chanell...eu cred ca e ft important sa te imbraci cu stil
Eu vreau sa devin medic veterinar pentru ca iubesc animalele si vreau sa le ajut, daca ar fi dupa mine toate animalele din lumea asa aravea cate un stapan
Oo...Intrebare greaEu am avut multe idei.Mai micuta voiam cantareata dar cand am crescut am zis intotdeauna si zic si in prezent ca n.am talent la cantat in ciuda faptului ca lumea care ma aude cantand zice ca am voce. Dupa voiam profesoara de geografie dar cand am vazut ca geografia nu este numai despre tari orase continente si are si multe altele m.am razgandit.In prezent,imi place foarte mult biologia si ma gandeam sa ma fac profesor de biologie.Rea nu sunt nici la engleza, din potriva sunt cea mai buna din clasa si ma gandeam si la prof de englezaSincer, ador si romana foarte mult.Eu sunt tare indecisa dar din cate observ momentan merg pe varianta profesor.Eu zic ca pana voi ajunge eu acolo, e cale mai lunga si am destul tims sa ma gandesc la asta
anonim_4396 întreabă: