Acum ai. :p
Merci mult
Nu iti dau atunci :p
Hehe
Pai stau la tara cu familia mea.Baiatul o sa primeasca jocul lui favorit pe care l-a cerut saptamanii . Se bucura ca sta cu verisori lui si ca este alinat de bunici ( inclusiv cei de pe mama il alinta ). Si ziua asta a fost cam ciudata pentru el, adica noi stam in Anglia si stii ca este mai frigut, dar azi a fost asa de cald si de placut. Se pare ca Pastele ne surprinde .
La mine aici a plouat, nu s-a incurcat. Degeaba s-au organizat astia pe la biserici sa faca, sa dreaga, ca ploaia le-a taiat tot elanu. Imi pare rau ca nu pot sa ies sa iau lumina, sa vad cum se imbulzesc toti bosorogii sa ia lumina zici ca s-a oprit alimentarea cu energie in Romania.
. Da. Zilele astea m-a intrebat o baba : "Ce faceti voi aici?" (eram la cimitir si ma duceam cu mama mea la mormantul sotiei), si eu raspund "Ma duc la sotie." ( da, eu ca prostu nu am mentionat ceva mult prea important )si baba zice "Locuieste aici? Ca nu prea am vazut-o la biserica."Ei, la chestia am ras.Deci babele cred acum ca biserica este casa lor .
Credincioase pana in maduva oaselor. Cand nu e prag de sarbatoare sau altceva, il blesteama de morti si de vii pe respectivu, si cand vine Pastele sau altceva, prilej de mers la biserica, il lasa si pe barbasu mort in pat ca sa mearga sa o vada 5 babe ca se roaga si pupa icoane. Halal crestinism... de ochii lumii.