| bubbuluv a întrebat:

Fundita!Vrau si eu niste jokuri pe browser adika sal joc pe net ceva gen sa am avatar si sa ma duc sa ma distrez sa imi fac prieten sa`mi cumpar haine masina casa etc. ...alte jocuri dar vreau si o descriere nu vreau sa`mi spuneti doar cum se cheama vreau si informati daca se poare.Dar nu vreau sa`mi spuneti IMVU ca de asta m-am plictisit ceva misto ori cum ...:X merci! dau si vot:* mai multee va rog

3 răspunsuri:
| AndreeaCristina96 a răspuns:

Club marian

Ii cool jocu merita incercat!

| Miriiii a răspuns:

Deci Sims2 si 3 sunt cele mai tarii jocuri pe care le-am jucat in viata mea

Iti poti construi case...iti faci familie.
Poti sa faci si copiiwinking [prin modul ala whistling] laughing) din viata de zii cu ziilaughing

Iti iei animale lucrurii orice :*

Dar trebuie cumparat :-

| MarVerde_8036 a răspuns:

THERE- este un joc foaaarte mare si foaaarte interesant, iti poti face prieteni reali de toate nationalitatile, poti sa-ti cumperi casa, haine si te poti duce in locuri sa bei chestii, sa chatuiesti cu lumea, sa te plimbi cu diverite chestii gen placi de surf care zboara, creioane, skateboard-uri.
Un alt joc ar putea fi SecondLife (asta chiar merita 100%) e exact ca in viata reala, iar personajele chiar arata ca oamenii, si exista in joc un loc special pentru romani.
Incearca-le pe acestea 2. dar din acestea 2 iti spun sigur ca SecondLife merita cel mai mult, prima zi e mai complicata ca nu stii unde te afli, cum sa joci, ce sa faci, dar dupa aia e distractie mare!