| Ingeras_1707 a întrebat:

FUNDITA!

Vreau niste statusuri... ceva de genu ``azi ne certam, dar maine ne`mpacam``...va rog, cat mai multe!

Răspuns Câştigător
| Catenstein a răspuns:

"De-ai privii adanc in ochii mei ai vedea ce insemni pentru mine"
"El trece cu vederea, el ma`ntelege ca om şi doar el imi poate simţi tristeţea la telefon!"
"Acum mă uit pe geam şi zâmbesc Ca-s totuşi amintiri frumoase în care inca mă regasesc"
"Aveam limite, va jur vorbind de alcool acum dintre pahar si suflet habar nu am care ii mai gol."
"Fi perversa cand crezi ca lumea te Invatsa ` sa intorci spatele cand cineva nu te pretuieste"
"Cand O vei imbratisa te va durea
Pentru că in Ochii Ei Se Va Reflecta Doar Imaginea mea
Stai Linistit Nu Ma Ranesti
Chiar Ma Amuza Sa Realizez Cat De Putin Gandesti!"
Funda?

3 răspunsuri:
| madalyna a răspuns:

Merita un Oscarr pentru cat de bine joacaa.Li spune ca il iubeste S-o mai ierte odata. El crede si tace.Cum il minte pe el.Cu inca 2, 3 la fel face.

Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea….

Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce-ai reusit sa pierzi...

Baietii Din Strada`. Toti Vor Sa Puna Mana.Dar Eo Sunt Doar A Lui`. Si Voi Fi Intotdeauna`!

Ai un mod de a veni usor la mine Si cand iei, iei tot ce e mai bun din mine; x.

Pentru mine s`ar lasa de vagabOntzealabatting eyelasheseO sunt printSesa luibatting eyelashesChiar si atunci cand ma insealasmugStiu ca`i doar O aventhura goalasmugSi ca`n inima lui doar eO sunt campiOanaa:Xxx!→♥←"""t3 wb3sklove struckXx.

| micutzsha a răspuns:

Orice s-ar intampla eu voi fi aicea pentru tine viatzsha mea:X:X

Nu pot sa fiu nici macr o clipa suparata pe tine pentru ca stii prea bine...Te Iubescwinking

Daca iti spun "PA' nu inseamna ca asta se va intampla!hee hee

Funditzsha plz...Stiu ca nu sunt multe dar le-am facut p momentlaughing

| micutzsha a răspuns:

Chiar daca astazi iti spun "PA" nu inseamna ca asta se va intamplawinking

Nu pot sta suparata nici un mintu pe tine...Pt ca stii prea bine cat de mult te iubesc:X

Le-am facut pe moment Funditzsha...ca sunt si eoo noua p aicealaughing