| Laurici :x a întrebat:

Funditaaa :X as vrea si eu multe statusuri de prietenie falsa love struck cele mai bune primesc fundita :X status de genul : "nu-mi da sfaturi, nu spune ca me vei ajuta, nu vreau prieteni falsi, am dejawinking "

Răspuns Câştigător
4 răspunsuri:
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Multumesc pentru funda kiss happy

| TheDaughter a răspuns:

O prietenie falsa duce la durere nesfarsitasadsadsadcryingasa ca prietenii trebuie alesi cu multa chibzuintzacryingcryingcrying

cand te gandesti ca i multi prietenii ...intro clipa dispar toti rar gasesti cate o prietenie adevarata numai false sh dupa aia toti isi bat joc de tine. daca vi s-a intamplat ignoratiii pe totiii uneori din cauza invidiei se pot destrama multe prieteniiisadcryingcryingasa mi s-a intamplat mie)crying((crying

i-am privit astazi in ochi pe toti prietenii mei adevarati. la tine nu m-am uitat. am vorbit azi cu toti prietenii mei adevarati. cu tine nu am vorbit. ieri mi-ai reprosat asta si te-am intrebat: te crezi prietenul meu adevarat? la care tu ai privit in jos...

| ionut_9568 a răspuns:

Ia-mi id ionut_id_nis si o sa fim prieteni buni cred

| Bianca_2119 a răspuns:

Incearca de aici. http://wolverine92.wordpress.com/2009/09/10/o-simpla-comparatie/ Nu stiu daca sunt ceea ce vrei tu macar am incercat sa te ajut :*.