| eo_5872 a întrebat:

Funditaaaaa. Vreau sa slabesc.sunt destul de plinuta... dar vreau ca fundul meu sa ramana la fel...adica sa nu se lase, sa capete vergeturi. Ce pot sa fac ca sa nu fac vergeturi, ca am vazut ca mi au mai aparut pe solduri, coapse. Daca alerg 2 km pe zi, o alimentatie echilibrata, si fff multa apa, am sanse in 2 luni sa dau 10kg? dar sa nu raman cu vergeturi si pielea lasata.Va implor ajutati-ma

5 răspunsuri:
| RuXaaNdRRa a răspuns:

Du te la sala

| martutza a răspuns:

Ar fi bine sa o iei incet si eu ma confrunt cu probleme de greutate am 52 de kg si 1, 64m nu imi atarna suncile si nici vergeturi nu am cred ca ar fi sa ai incredere in tine si sa slabesti lejer fara sa te simti constransa de ideea ca esti grasa o alimentatie echilibrata si un pic te sport te vor ajuta mai ales ca vine si vacanta ai timp sa alergi succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru tine dar daca faci ce ai mentionat tu o sa te alegi cu niste vergeturi de toata frumusetea, sa le stapanesti sanatoasawinking.
In primul rand nu se face asa cevawinking, tu auzi ce zici?
Deci in primul rand trebuie sa slabim 6 kg intr'un an, nu 10 in doua luni. Iti dai seama cum o sa arate pielea ta daca faci chestia asta.
Tu ar trebuiii sa consumi zilnic 2000 de calorii, dar din aceste calorii trebuie sa renunti la 700-800.
Mergi si la sala ca sa se aranjeze corpul armonios si cerei si parerea antrenorului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo ca sa slabesti 10 kg ar trebui sa te infometezi in astea 2 luni!
1 kg = 7. 000 si ceva calorii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu 52 kg...eu 75