anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FunditsSa!+vott! pai scuze, dar nu cred ca e bine categoria in care pun intrebarea.thinking
sa incepem cu inceputul...acum cam o jum. de an am avut un catelus cam de 2 luni, pe la 4 luni deoarece nu am avut tp nu i-am facut toate vaccinurile, a murit de o boala numita Parvoviroza, care de obicei se intalneste la catelusii mici. boala poate sa stea la mine in casa minim 5 luni, dar maxim 3 ani.Veterinarul a spus ca pot sa-mi iau altul, dar s-ar putea sa existe niste riscuri.As vrea tare mult sa-mi iau altul, si de data aceasta sa am grija sa-i fac tot ce are nevoie, dar totusi mi-e frica sa nu pateasca acelasi lucru... voi ce ziceti? Sa-mi iau altul sau nu? plsss ajt >rasp.mersibig grin

Răspuns Câştigător
| Daniel123 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iti ei altul deoarece daca ii faci toate vaccinurile si tratamentele nu ar trebui sa fie vre un risc ca el sa se imbolnveasca!

2 răspunsuri:
| curiozitatea a răspuns:

Eu zic sa cumperi altul fai vaccinul si daca vezy ca nu ii este bine dul repede la medic.nu astepta sa pateasca ceva.si inca un lucru. zici ca boala e la tine in casa?
Poi atunci inainte sa il cumperi.Curata totul in casa.aspira pe jos.Scuturaa covoarel si cearsafurile. dai cu solutii care sa te scape de bacterii. Dar asta cam cu 5 zile inainte sa vina...ca poate solutiile ii fac rau.
Dar e bine daca cureti casa de germenii care erau. Oricum in aacele 5 zile nu o sa ai germeni in casa.de la catelul mort.fiind ca nu ai de unde. Una e ca se depune praful si alta ca se intorc germenii.Deci odata ce ai curata calumea nu se mai intorc.Asta numai daca nu moare iar un catelus la tine in casa [doamne fereste].
Succes.
Si mult sanatate catelushului si tie:*happy.
funda?

| justme08 a răspuns:

Mie sincer mi-ar fi cam frica pentru un alt micut...nu suport sa vad cum un caine sufera deci cred ca nu mi-as lua, dar marog faci cum vrei.