anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fundoiii; xBuna! M-a anuntat mama ca maine va veni o prietena de-a mea la mine, pe la ora patru seara! Mi-a zis sa fac curatenie in camera, si eu nu vreau sa fac doar curatenie vreau sa mut ceva. P. S. am ffff multe perne, vreo 20(micitongue)vreau idei si pozebatting eyelashes, deci sa va descriu camera, deci eu stau spre Nord in stanga mea se afla niste cutii in care imi tin revistele.blah blahtonguetongue langa, tot acolo in dreapta cutiilor se afla dulapul meu cu CD-uri dosare.etc am uitat sa mentionez ca am o camera f mare de vreo 4 metri lungime, si de vreo 3 m h, langa dulap se afla televizorul langa el noptiera mea cu make-up`uri+oglinda+dedesuptul lor haine, langa dulapul de lenjerie de pat+haine(gecii blah blah.in sptele meu se afla cuierul gunoiu oglinda mea mare o masutza si un scaun soba si cutia de lemne, in treapta mea este biblioteca la care in mijlocul bileotecii se afla canapeaua pe care dorm+noptiera+masutza; x, iar in nord se afla biroul la geam o oglinda, dartboart... e ca un dulapn asezat pe perete cu un imprimeu de barca pe apa, in fine HELPcrying

Răspuns Câştigător
| IoAnAsSan a răspuns:

Aranjeaza-ti camera cum vrei tu.nu trebuie sa te iei dupa altii

0 răspunsuri: