| MeJustMeAndStop a întrebat:

Funndaa! love struck. Statusuri şi citate [. orice gen. preferabil mai multe de iubire ] Thx!

6 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

---> Uita`te pe http://www.tpu.ro/......rea-sa-ma/ si vei vedea o intrebare asemanatoare cu a ta! (raspunsurile sunt lungi si sunt raspunsuri de calitate buna!).

---> Dar poti sa intri si pe http://www.citateistete.ro/2008/03/15/citate-despre-prietenie/, deoarece si aici sunt o multiume de citate su statusuri! :)

---> Numai bine! :o3

| anotza a răspuns:

Mereu impreuna, peste toate am trecut. Poate azi e greu, poate maine e mai bine. Dar orice s-ar intampla, voi ramane langa el!

Petru ca un zambet poa` sa te ridice atunci cand ti`e mai greu.

Stii ca ti-am spus de 1000 de ori:"Cu un zambet ma ridici la nori:X

Pfff` :X … imi place cuM ma pRivesti` … imi place cuM imi zamBesti… imi place La nebunie cand bati apropouri ca Ma iuBesti! :X ….

fie rau saU fie biNe`, viata meA o VreaO cu tine :X. cand am ziLe gRele, Imi daI puTeRe :X, ma faCi s zambesc`

bineinteles ca nu`i clar. oricum te iubessssc; x. | Ador sa am imaginea ta intiparita in minte Fredonand acelasi nume ce ma lasa fara cuvinte.; x"

Mereu cu zambetu` p buze` Pentru ca are cine s'o amuze`

Ce frumoasa e iubirea`Cand ma alinti cu zambetul tau curat! Ce frumoasa e iubirea`Cand tot ce spui devine adevarat! "

Nu pot sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasesc.; x Nu vreau. Nici n.as incerca.Sa iubesc pe altcineva.; x Te adorr. :*"

-> Sii cand vine vorba de iubire. Zi`le ca ma ai pe minne. "

Doar,pur si simplu te adoul :X :X

Poveste fara sfarsit

Ubestc

Adoul tscumpule:X:X:X:X
E atat de dulce cand o strangi la piept,e asa frumoasa cand tu ii zambesti, atat de fericita cand ii spui ca o iubesti! :X
Vorbim la telefon si iti spun ca mie bine. TE MINT. Bine imi e doar langa tine
Desi am trecut prin multe suntem totusi Impreuna `! Caci nu poti sa cazi cand tii pe cineva de mana

StOoP! Gata-Gata, nu vreaU sa ma fUre altu, fura.ma tu ca-i maI bine,ca si mie imi convine

Ai incredere in mine! oricati baieti ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine

Iar cand se intampla sa imi fie rau Esti langa mine cu tot sufletul tau Imi dai curaj, m-ajuti sa reusesc Si uite de-asta te iubesc

Cine ma inveSeleSte,cine ma face Sa zambesc? Cine-mi apare in gand atunci cand ma trezeSc? Cine-mi bantuie viSele,bineintSeleS ca Tu,Ma intrebi daca am innebunit…bineintSeleS ca Nu!

Tu o doreşti, şi ea sigur simte.e brutal de frumoasă, te lasă fără cuvinte.te ţine de mână şi`n ochii te priveşte.sunteţi genu de cuplu care se potriveşte!●

Tot ce ‘ i interzis :X E palpitant :X"

O atitudine pozitiva nu-ti va rezolva problemele, dar ii va infuria teribil pe cei ce ti le-au creeat!
Ar trebui sa incepi sa ma cunosti dupa atata timp. Si te rog, nu ma mai forta sa te mint

Si-ai vazut cine ti-e aproape. acum, nu te mai uita in spate.ei au ramas undeva.intr-un colt din inimioara ta! Lasa-i acolo unde sunt, pentru. ca nimeni nu se mai intoarce in trecut!
Imi incep fiecare zi trezindu-ma, uitandu-ma la ceas, si gandindu-ma "Ce fac azi?". Zambesc, si-mi raspund: "Nu-mi pasa."

Priveste-o! Ce vezi? E ea, e fata care desi a pierdut tot ce are, va reusi sa se ridicee si sa o ia de la capat.

"Te`ai IndragOstit de `O sqmpa dOmnisJoara`! Da` ea nu Te vrea Iti face viata amaRa

Orice baiat cand 0o vede in secunda d0oi s pierde.Sh auzi cum spun in s0apta: D0amne c bine arata

Si sunt constienta ca nu iti face bine, dar orgoliul meu e mai presus de iubire!

Daca iti zambesc asta nu inseamna ca te iert!

Si`mi spuneai ca sunt prea copilaroasa,Scuza`ma dar copilul asta n-are timp de o relatie serioasa

Incearca sa zambesti fato,urmeaza'mi sfatul! E cazul sa fi fericita,toate trec,o sa vina altu`!

a fost bine si cu el, dar vei vedea ca fara el e mai bine.

O sa reusesc,voi avea tot ce'mi doresc,Nu conteaza pretul pe care trebuie' sa'l platesc,Cu sustinere, sau fara sustinere, Pe mine o sa ma gasesti dupa linia de sosire

sunt o copila tare, nu las ca orgoliul meu sa fie calcat in picoare, de un oarecare!

Acum e randul meu; xsa ma distrez; xsa fac ce vreau:*sa las grijile acasa:*de azi nimic nu`mi mai pasa>>; x;"
t vad.t aud.da lasa.mai bine. fara tine.nu imi mai pasa:*

Si... nu mai spune ca ma iubesti... azi nu mai cred in povesti
Nu vei stii niciodata ce s-a intamplat, daca te'am uitat sau doar ma prefac
Am acel ceva. sunt genu' de fata care te vrea... da' n-are nevoie de tine

Regreti? iti pare rau? mie deloc. viata e in fata. stii, eu ink mai pot!

De ce sa plang? suflete si zambete stiu si eu sa frang

cuminte? tmida? aparentele inseala! inainte sa ma descrii. vezi sa nu faci vreo greseala

suntem cele mai bune prietene.Sh asa va fi mereu.Pentru ca ea vorbeste SinCEr ...Cum vreau eu!

Nu e sORa mea.pE bune.dar sunt NoOrocoasSa ca am gasit`o prin atata lUme

Pentru că atunci când mă gândesc la el zâmbesc fără să vreau!

Ai o lume a ta. Caut`o

Stii ca ti-am spus de 1000 de ori:"Cu un zambet ma ridici la nori:X

| FetitaCuOchiVerzi a răspuns:

* Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane. – Octavian Paler
* Nimeni nu poate trai fara prieteni, chiar daca stapaneste toate bunurile lumii. – Aristotel
* A avea un prieten este mai vital decat a avea un inger. – Nichita Stanescu
* Prietenii mei nu sunt multi, dar sunt nenumarati. – Nichita Stanescu
* Placerea adevarata este de a sta cu cineva la masa. – Antoine de Saint-Exupery
* Prietenia este, in primul rand, pacea reciproca si zborul spiritului pe deasupra amanuntelor vulgare. – Antoine de Saint-Exupery
* Ospitalitatea, curtoazia si prietenia sunt intalniri ale omului in om. – Antoine de Saint Exupery
* Nu prea stiu de ce-ti scriu. Simt ca am mare nevoie de o prietenie carea sa-i incredintez nimicurile ce mi se intampla. Poate ca-mi scriu chiar mie. – Antoine de Saint Exupery
* Nimic, niciodata, nu va inlocui pe camaradul pierdut. Caci nu pot fi creati vechi camarazi. – Antoine de Saint Exupery
* Nu cunoastem decat ceea ce imblanzim. Iar oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Cumpara lucruri gata facute de la negustori. Si cum nu exista negustori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. – Antoine de Saint Exupery

* Nu are nicio noima sa cersesti prietenia. – Antoine de Saint Exupery
* Un prieten este cineva care are aceeasi dusmani ca si tine. – Abraham Lincoln
* Prietenia nu rezista nici un jigniri, nici in infrangeri. Ea moare. – Titu Maiorescu
* Prietenul nu iubeste prietenul, ci obiectivul prieteniei. – Platon
* Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi. – Oscar Wilde
* Prietenia este egalitate armonioasa. – Pitagora
* Prietenia inseamna a fi frate si sora, doua suflete ce se ating fara sa se confunde, doua degete ale aceleiasi maini. – Victor Hugo
* Prietenia este inchisoarea sufletului de buna voie in trup strain. – Dimitrie Cantemir
* E mai rusinos sa nu ai incredere intr-un prieten decat sa fii inselat de el. – Arthur Schopenhauer
* E bine sa te induiosezi de nenorocirea prietenilor tai, dar mai bine este sa le vii in ajutor. – Voltaire
* Virtutea este fundamentul amicitiei; pentru a o pastra nu este nevoie decat de caritatea reciproca. Aceasta este simpla si nu are nevoie de farduri, nu cere nimic din cele exterioare. Si daca ea gaseste multe avantaje fara a le cauta (caci cine ar putea enumera foloasele si farmecele prieteniei?), caritatea n-are nevoie de stimuli exteriori, este multumita de ea insasi, ea este pentru sine un pinten si o recompensa. – Francesco Petrarca
* Acordul felului de a gandi naste prietenia. – Democritus
* Frecventarea prietenilor sa-ti fie ca o scoala si convorbirea cu ei, invatatura. Fa-ti din prietenul tau un invatator si uneste prin el foloasele intructiei cu placerea conversatiei. – Baltasar Gracian
* Alaturi de un prieten adevarat este cu neputinta sa ajungi la neznadejde. – Honore de Balzac
* Prietenia indoieste bucuriile si injumatateste necazurile. – Francis Bacon
* Prietenia inseamna un suflet in doua trupuri. – Aristotel
* Tine-ti prietenii aproape, iar dusmanii – si mai aproape. – Sun Tzu
* Vor exista mereu oamenic are te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara. – Gabriel Garcia Marquez
* Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima. – Gabriel Garcia Marquez
* Fereste-te deopotriva de prietenia dusmanului si de dusmania prietenului. – Nicolae Iorga
* Un prieten seamana cu o haina. Trebuie sa-l parasesti inainte de a se fi uzat. Daca nu, te paraseste el. – Jules Renard
* Nu-ti ofensa prietenul, imprumutandu-i merite daruite de noi. – Rabindranath Tagore
* Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine. – Nicolae Iorga
* Cainele ar fi cel mai bun prieten al omului, daca ar avea parale. – Miguel de Unamuno
* Exista intotdeauna un mic gol in prieteniile cele mai depline, ca in ou. – Jules Renard
* Prietenia = O nava destul de mare pentru a duce doi insi pe vreme frumoasa, dar numai unul cand e vreme rea. – Ambrose Bierce
* Un prieten de interes este mai primejdios decat un vrajmas. – Constantin Alexandru Rosetti
* Impartasirea bucuriilor, nu a suferintelor, creeaza prietenul. – Friedrich Nietzsche

* Nu trebuie sa-ti faci prieteni decat dintre oamenii care muncesc. Omul lenes este periculos pentru prietenii sai, caci el, neavand ce face, vorbeste despre ce fac si ce nu fac prietenii sai, se amesteca in treburile altora si devine inoportun: iata pentru ce trebuie sa fim destul de intelepti ca sa nu ne legam decat de oamenii care muncesc. – Friedrich Nietzsche
* Fiecare repeta, dupa Aristotel, ca nu exista prieteni si fiecare, in particuar, sustine ca el e un bun prieten. Aceste doua afirmatii atat de contradictorii se bazeaza foarte probabil pe faptul ca pe taramul prieteniei exista multi ipocriti si multi oameni care nu se cunosc pe ei insisi. – Claude Adrien Helvetius
* Cei rai nu au decat partasi; voluptosii, tovarasi de orgii; oamenii de afaceri, asociati; oamenii politici aduna pe nemultumiti; cei mai multi oameni fara ocupatie au relatii, principii au curtezani; doar oamenii virtuosi au prieteni. – Voltaire
* Ma pot increde mai mult in dusmani cinstiti decat in prieteni falsi. – Lorenzo de Medici
* Prietenia dintre frati seamana cu lemnul de aloe, care nu se vede inflorind decat o data la o suta de ani. – Oxenstierna
* Prietenii de ocazie i-am gasit asemanatori cu randunelele, care vin primavara si pleaca atunci cand incepe frigul. – Oxenstierna
* Un om nu poate sa-i vorbeasca fiului sau decat ca un tata; sotiei sale, decat ca sot; dusmanului sau, decat in termeni corespunzatori; in timp ce un prieten le poate vorbi dupa cum impune situatia, nu dupa cum i se potriveste persoanei. – Francis Bacon
* Ah, prieteni! Nu exista prieteni. – Aristotel
* Un prieten, cand e un om, intrece si pe-un frate. – Homer
* Cand ai facut avere datorita bunelor servicii aduse de un prieten, sfatul cel mai sanatos este sa te descotorosesti de el. – Henry Fielding
* In prietenie, la fel ca si in dragoste, adesea te fac mai fericit lucrurile stiute, decat cele pe care nu le cunosti. – la Rochefoucauld
* Intr-o prietenie, lucrul cel mai greu nu este de a ne da pe fata defectele dinaintea unui prieten, ci de a-l face sa si le vada pe ale lui. – la Rochefoucauld
* Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia inseamna ca nu ai invatat nimic. – Muhammad Ali
* Drumul catre casa unui prieten nu e niciodata lung. – Necunoscut
* Cand nu mai am putere inchid ochii si realizez ca prietenii mei imi sunt energia mea. – Necunoscut
Cel ce te iubeşte nu te face să plângi, cel ce nu te iubeşte nu îţi merită lacrimile

Sunt un hoţ şi am sî îţi fur inima!

Câte flori îs în gradină/De s-ar face fete mari/M-aş lăsa de meserie/Şi m-aş face grădinar

Când m-am apucat de scris/Lacrimile m-au cuprins/În batistă le ştergeam/Şi la tine mă gândeam.

Că te-am văzut, e vina mea/Că mi-ai plăcut, e vina ta/Că te iubesc nu mă-ntreba/Sărută-mă şi vei vedea.
Greşeala e umană, a ierta e divin . Mă ierţi ?
În rai fără tine e moarte e gheaţă, Şi în iad lângă tine e bine e viaţa !
Sîrutul tău încă îl mai simt pe buze, mă faci să plutesc atunci când îmi zâmbeşti, lasă-mă să fiu lângă tine, atunci când te trezeşti !
Dumnezeu a creat nişte îngeraşi şi i-a pus să se joace, dar unul era aşa de dulce şi de drăguţ încât ceilalţi l-au aruncat pe pămant. Ups !? Te-ai lovit?
Când iubeşti eşti cel mai fericit om din lume, cel mai trist lucru este să suferi din iubire !
Dacă mă urăşti trage în mine cu arcul, dar ai grijă să nu mă nimereşti în inimă pentru că acolo te afli tu…
Când cineva va putea scrie cu un cub de gheaţă pe soare înseamnă că te va iubi mai mult ca mine…
N-ai fi crezut că o sa te iubesc, n-ai fi crezut că mă vei iubi, dar acum suntem împreună şi nimeni şi nimic nu ne va despărţi !
M-am uitat în portofel şi era gol, m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inima şi te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogat sunt…
Aş vrea să fiu o stea… o stea căzătoare, să cad în inima ta şi să nu mai pot pleca. Te iubesc, prinţesa mea
Prin umbra nopţii eu încerc să te privesc în lună, de dormi eu te-am trezit iubito să îţi zic noapte bună…
Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare şi nu te pot desprinde căci inima mă doare…
De-aş fi apă n-aş mai avea nevoie de lacrimi, de-aş fi foc n-aş mai avea nevoie de căldură, de-ai fi doar al meu n-aş mai avea nevoie de nimic !
Dacă drumul către tine ar fi aşternut cu foc eu aş trece printre flăcări şi n-aş regreta deloc !
Am plâns, am suferit, am pierdut atâtea, totul pentru o cauză nobilă : IUBIREA dintre noi doi…
Se lasă din nou tăcerea în lumea mea… această linişte parcă mă asurzeşte, iar tot ce mă mai ţine în viaţă e speranţa că într-o zi îmi vei şopti că mă iubeşti… aş putea trăi asa o veşnicie… !
Dacă vei sta pe gânduri şi te vei întreba, de ce trăieşti un tainic glas îţi va răspunde: să lupţi, să speri şi să iubeşti
Se spune că vremea e frumoasă atunci când în suflet e soare. Se spune că ploaia e mai rece când în suflet te doare. Se spune că vântul nu bate atunci când iubesti?! Dar când frunzele se mişcă, să ştii doar că TE IUBESC !
Iubirea e o tiranie dulce, căci cel ce iubeşte-iubeşte de bunăvoie !
Trec prin faţa casei tale şi aş dori să îmi ieşi în cale să mă aştepţi ce mult aş vrea cum mă aşteptai cândva, trec mereu pe strada ta poate poate te-oi vedea mă opresc şi oftez un pic şi apoi plec dezamăgit…TE IUBESC
S-a mai dus o zi din calendar, eu tot mai ţin la tine, viaţa mea se învârte ca un zar de când nu mai eşti cu mine, nici nu ştiu ce drum să mai aleg, amintirile vreau să le şterg şi aştept un semn de ce nu vii când eu te chem…
Dacă aş fi o pisicuţă aş iubi un motănel dar aşa sunt o fetiţă şi iubesc un baieţel…
Eşti frumos, drăguţ, chipeş… dulce ca mierea dar mă deranjează faptul că nu pot fi lângă tine…
Tăcerea ta mă înfioară…o vorbă dulce de mi-ai spune aş aşeza-o la inimioară…sufletul să îmi răsune…
Aş vrea să pot… să-ţi spun ce simt… dar n-am curaj… că mă respingi…
Cel mai trist lucru în lume, este acela, că uneori sufletul ţi-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el…
Mi-a fost dat să iubesc de două ori în viaţă: prima oară te-am iubit pe tine, dar a fost o greşeală şi a doua oară este că încă îmi iubesc greşeala…
Iubirea…… ce rost are să iubeşti dacă niciodata nu ai parte de ea ?!
Unde eşti iubire să mă atingi unde mă doare să mă săruţi să-mi treacă să te ating să plâng pe umărul tău unde eşti când am atâta nevoie de tine?
Dacă ai fi o lacrima în ochi mei nu aş plânge niciodată. Şi chiar dacă aş face-o aş lăsa lacrimile să coboare adânc în inima mea ca să vezi cât de mult TE IUBESC !
Câte stele vor muri fără să simt? Câtă vreme va trece fără să te ating? Câte strigăte de dor se vor pierde-n vânt? Câte zile voi trăi cu tine-n gând ?!
Te iubesc pentru că exişti, te iubesc pentru că mă faci să râd, te iubesc pentru tot ceea ce eşti tu, TE IUBESC pentru că TE IUBESC !
Dacă pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te Iubesc şi este ceea ce simt pentru tine ar trebui să te uiţi afară să vezi că a început să ningă…
Eşti primul meu gând înainte de a mă trezi şi eşti ultimul meu gând înainte de a mă culca…
Dragostea e ca atunci când calci pe cimentul moale…. chiar dacă pleci , urmele îţi rămân acolo…

| Lexiiii a răspuns:

~Va veni timpul cand o sa vorbim din nou,eu o sa rad si tie o sa iti para rau .

~Cand am fost cu tine m-am simtit bine ,acuma ca ai plecat ma simt minunat .

~Cand mai avut ,nu m-ai vrut .Iar acum ca nu ma ai ,ma vrei .

~Eu nu sunt rea ,sunt ca tine .

~Ma uit la el si nu imi pasa .Poate ar fi fost altfel daca ar fi stiut sa ma iubeasca .

~Fata de ceilalti esti mai aparte ,si iti voi intinde mana ,doar ca sa te dau la o parte .

~Are impresia ca eu stau sa il astept ,dar defapt eu ma indepartez incet .Se uita atent,ma priveste cu regret ,asupra mea nu mai are nici un efect .

~Unii pot sa uite ce ai facut pentru ei ,ce le-ai spus,dar niciodata nu ce i-am facut sa simte .

~De cate ori ma vei privi cu atat ura si manie iti voi zambi cu simpatie .

~Afla ca zambesc si fara tine.

~Iubeste-ma,uraste-ma !In ambele cazuri iti e gandul la mine .

~Sunt genul de fata care te vrea ,dar nu are nevoie de tine ,

~Si pot isa tipi ca nu te aud ,si poti sa plangi ca nu te vad !Si poti sa pleci ca nu te caut ,si poti sa faci ce vrei ca nu imi pasa .

~Sunt rare momentele de pus in rama ,si uite ca viata nu are maini,dar tot iti da cate o palma .

~Mereu vei cauta la o alta EA ,ceea ce adorai la mine candva .

~Ai vrea sa plang dupa tine ?Nu ai sanse .

~Am intrebari de pus ,raspunsuri de dat ,ganduri de ascuns ,oamnei de uitat .

~Iubeste-o nu imi pasa .Pastreaz-o de tot .Iar pe mine cand ma privesti sa te lingi pe bot .

Atata am avut in minte .:*

| raduconstantin11 a răspuns:

Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/

Sper sa te ajute

| Andradutzza a răspuns:

Http://www.citatecelebre.net/ aici poti gasi citate pentru orice vrei. Sper ca te-am ajutat.

Fundita?;;)