| Copiliţă a întrebat:

- Gagici! Am nevoie de un sfat! Am parul gras, și partea proastă e că acum m-am tuns scurt; se îngrășă și mai repede. Cele ce cunoașteți problema, ce "trucuri" folosiți?
- Mulțumesc! :*

Răspuns Câştigător
| CatalinaaM a răspuns:

Spala-te mai des pe par si cu sampon special pentru parul gras, gasesti in orice magazin. Sa nu folosesti balsam, iti ingreuneaza si astfel iti ingrasa parul. Aplica odata pe saptamana o masca de par. Fie o cumperi, fie ti-o poti face singura:
-din sare şi oţet de mere: amestecă o lingură de oţet de mere, cu 1 lingurita de sare, într-un pahar cu apă. Aplică pe toată suprafaţa părului şi lasă să acţioneze 30 de minute. Clăteşte cu apă rece, timp de 10 minute.(mirosul de otet nu-ti va ramane in par :* )
-din lamaie: tai-o în două părţi şi scoate-i seminţele. Fă-ţi o carare în par, pe mijlocul capului şi împarte-ţi părul în două (ca şi cum ţi-ai face 2 codiţe). Stoarce sucul de la cele 2 jumătăţi de lămâie, în cele 2 jumătăţi ale capului şi masează foarte uşor, pentru a distribuire uniformă. Lasă părul să se usuce şi nu clăti deloc. Acest tratament poate fi folosit în fiecare zi.
-cu bere big grin : este foarte bună pentru a înlatura uleiul de pe păr. După ce te-ai spalat pe cap, toarnă la rădăcina firelor de păr, câteva picături de bere.
Sper ca te-am ajutat! :*

0 răspunsuri: