Lasa ca daca toti ar lua bacu nu ar mai exista meseriasi in constructii, zidarie, reparatii de drumuri, etc. Nu tot omul e invatat sa fie cu facultate doar in Romania facultatea are acelasi salariu ca unu care castiga 10 milioane lunar si nu are nici 3 clase. Daca ai cap si stii pe ce meserie te bagi castigi un salariu bun si fara sa ai liceu sau bac doar conteaza mult unde intri si ce fel de meserie e.
Cum s-a mai spus, elevii erau obișnuiți să copieze și cum au fost camere nu am mai reușit. Dar nici eu nu îmi imaginez, măcar așa, să-l iei cu 6! Nu zic cu 8, 9 sau 10! Dar măcar să-l treci.
Și da, tinerii din ziua de azi sunt inculți, proști, etc.
Eu când voi da bacul voi învăța, n-o să stau să joc toate aberațiile, să chiulesc și să fumez.
Și da, vor ajunge niște căpșunari tembeli.
Buna! Intr-adevar procentul de promovabilitate a bacalaureatului a absolventilor este dezastruos, dar daca ei nu si-au dorit sa ia bacu' ce sa le faci? Poate cred ca se strofoca degeaba facand o facultate cand pot foarte bine sa mearga in afara si sa-si gaseasca un loc bun de munca unde castige 1000Euro, in loc sa stea aici si sa stearga praful bancilor univestitatilor.Asta depinde de viziunea fiecarui.Mai sunt oameni care au intrat la un profil total opus nivelului sau intelectual si pur si simplu nu au putut promova.
P.s : Ce ma enerveaza mass-media cand dau vine pe profesori ca nu au luat bacul.Pai frate daca iti doresti ceva obtii, nu?
Trebuie sa faca si cineva "treaba de jos". nu vreau sa jignesc pe cei care lucreaza in meserii care nu necesita studii superioare dar parca in ultima vreme toti avea cate o diploma de facultate si o puneau in rama si se uitau la ea.
Pai au picat pe capete din cauza camerelor de luat vederi (dupa parerea mea a fost o idee absolut GENIALA).Se obisnuisera sa copieze frumos de pe telefoane sau de la colegii mai destepti care invata si gata. Bacul pentru ei devenise floare la ureche. Si plus de asta, lasa e bine ca au picat nu toti trebuie sa ajunga:ingineri, arhitecti, medici..etc.
Dupa parerea mea nu iti trebuie o facultate ca sa dai cu sapa.Si nu, nu sunt prosti doar ca nu vor sa isi mai foloseasca singurul neuron ramas in capul ala pin de manele, femei, bautura si altele.De exemplu sunt si tineri la licee cu renume care habarnuau ce vor sa faca cu viitorul lor.De ce? Pentru ca anul trecut la Examenul National nu au existat camere de filmat si s`a putut copia.
Sincer nu stiu ce o sa se aleaga de tara asta.
WBizzZz întreabă: