Stii ceva? Si eu o astept...deoarece e o provocare sa ma trezesc la 6, sa invat, sa ascult profesorii, sa fac teme. Iar mie imi plac provocarile
Eu nu sunt gata ...cred ca o sa fie cel mai aiurea an din viata mea...sunt boboc in italia... nu stiu sa vb bine ...cred ca o sa fie ingrozitor
Da
Intru la liceu
Abia astept. Dar suntsigura ca dupa vreo saptamana o sa vreau iar vacanta
Bine, eu astept scoala dintr-un singur motiv... Sa mai vad ce fete s-au mai transferat la noi la scoala si sa imi vad frumoasele mele colege In rest nu prea astept scoala ca vin testele, acum ca trec pe a7-a o sa vina testele alea PISA sau ce naiba o sa fie, ca nimeni nu stie deocamdata... A fost frumos in vacanta, dar totodata putin plictisitor... Oricum, tot mai bine e in vacanta decat la scoala
O zi buna!
Vad ca toti vor sa inceapa scoala, eu unu NU VREAU! Sunt clasa a 11-a si numai cand ma gandesc cate o sa am pe cap pfoai...NASOL
Ei bine.nu prea! M-am obisnuit sa dorm pana la 10-11, si acum cand incep scoala la 7 trebuie sa ma trezesc!
Lasa ca trece repede timpul!
Da eu sunt pregatita de scoala de abia astept dar sunt avantaje si dezavantaje avantaj ca nu ma mai plictisesc ca pot invata lucruri noi iar dezavantaj ce ma trezesc la 6 dar asta nu conteaza de abia astept sa vn scoala pup e usty gata
multa bafta...
O daaaa dabi o astept mi s-a facut dor de toti colegii mei si profiii aia care il plac nu aia nesuferiti
Da si de abia astept sa-mi cunosc profii si colegii noi sunt boboaca i'm very happy
Abia astept sa mananc in ora de istorie... Dap astept si vreau sa imi vad toti colegii.Ne aduce si noi deci... pop:*