Intr-o vreme, eram geloasa pe un prieten (iubit). Mi-am dat seama ca din cauza ca nu aveam incredere in el. Si m-am gandit mai bine si mi-am dat seama ca dragostea nu exista in absenta increderii. Gelozia este lipsa de iubire si respect. Am rupt imediat (de comun acord) respectiva relatie. Acum sunt extrem de indragostita de actualul meu partener. Am deplina incledere in el, netarmurita si neconditionata. Nu sunt nici un strop geloasa pe el fiindca stiu ca ma iubeste si nu m-ar insela niciodata.
Sincer?!?
Poi nu eram geloasa chiar deloc pe el, aveam o incredere deosebita.
Pana cand m-a dezamagit si am relizat ca de fapt am fost O PROASTA.
Iar de atunci nu numai ca sunt geloasa, dar imi e si frica sa incep o relatie noua...
Buna! Da am fost si eu geloasa. Pe diferite chestii. Un coleg de al meu ii placea de mine si mie la fel asa ca vorbeam mai mult incepea sa fie un tip de relatie. Prietena mea cea mai buna mi,, l-a furat" de sub nas si am fost geloasa si nu am mai vorbit cu ea. Pana la urma mi-am stapanit-o gandindu-ma ca eu nu pot fii geloasa tot timpul. S-a intamplat si acum nu mai am nicio putere. Stapanirea aceasta a durat vreau sa iti spun aprozximativ 2 ani. Mam acomodat foarte greu. Atata stiu si am trait gelozia.Mai multe cazuri dar nu le scriu pe toate.In momentul acela am simtit ca ea este mai buna decat mine la toate si tot felul de jigniri pentru mine. Sper ca te-am ajutat cat de cat! Sanatate si sarbatori fericite!
Eu nu am invatat sa ma controlez, si nu exista control am auzit multe shituri tip daca ai incredere nu esti sau ca e rau sa ai pai daca nu ai deloc care este sarea si piperul relatiei? Eu am un temperament coleric sunt leu si ghici ce gluma mi-a facut mama natura? A facut in asa fel incat sa fiu si femeie deci fa tu calculele sa vezi ce dezastre pot combina.Eu spun totul atunci, pe fata fara sa ma ascund.Fiecare teama, fiecare dubiu are o rezolvare vorbind fara sa treci la acuzatii.
Salut Claudiu.Intr-o vreme eram si eu geloasa, si din aceasta cauza imi imaginam tot felul de lucruri ce le-ar putea face in lipsa mea. Apoi am observat ca respectivul chiar ma iubea, si asa am scapat de gelozie, astazi nu mai sunt geloasa, pentru ca imi aleg cu atentie iubitul, si inainte sa fiu cu el, vreau sa-l cunosc mai bine. Uneori e amuzant sa fii gelos, cand iti intrebi iubita/iubitul"si... ce ai facut azi? pe unde mi'ai umblat?"dar la un momentdat devine stresant pentru ambii.
Leac? Doar incredere.
Bafta si toate cele bune
Deea.
Baieti? si fetele sunt extrem de geloase mai geloase ca un baiat pentru ca baietii sunt cei care umble mereu cu nu stiu cate fete
gelozia poate fi controlata doar daca parteneru are grija de iubita/iubitul lui. si aici ma refer la faptul ca sa nu bage in seama alte fete precum cele care dau mesaje gen "cf iubire? " sau "ursuletul meu ce mai faci?" etc in fine "mi-e dor de tine" asta un exemplu si sa le/ii respinga [am prieten/a]
am fost geloasa de multe ori am vazut si la pr meu mesaje din astea dar stiu ca le expediaza pe restul si ca ma iubeste pe mine si el mai are momente cand e gelos, avea de fapt in trecut dar daca e convins ca il iubesc pe el si restul imi sunt doar prieteni amici cu care ma inteleg bine nu are de ce sa se mai simta asa
in momentul asta imi iubesc prietenul si el pe mine, mi-e alaturi mereu la bine si la rau si sti si gelozia este considerata buna la ceva in momentele oportune
ca exemplu pr meu mai facea glume de genu ca uite aia ce se da la mine sau nu stiu ce face una ca ii face lui complimente ...vedea ca puneam putin botu apoi imi spunea ca glumeste si radea nu e nimic grav in a fi gelos pentru ca sti atunci ca iubesti persoana de langa tine
gelozia poate fi considerata si lipsa de incredere si am zis mai sus din cauza ca el nu e "cuminte"
daca nai fi gelos nu ar exista iubire pentru ca daca nu iubesti persoana respectiva nu simti nimic, nici nevoia de al certa sau de al intreba unde a fost increderea se duce pe masura ce unul dintre cei doi nu stie cum sa se poarte cu celalalt, si fara sa ii spuna ca "vezi ca ies cu prietenii / fetele la un suc" sau chestii de genu
sper sa te fi ajutat si daca te deranjeaza exprimarea mea scuze dar m-am grabit cand am scris
Demeister întreabă: