Sunt complet de acord si exista numeroase argumente si exemple pentru a sustine acest lucru. Inca de pe la 11-12 ani copiii sunt interesati de sex si de alte lucruri pe care, in mod normal, ar trebui sa le descopere mult mai tarziu. Interesul pentru activitati ce tin de cultura si educatie a scazut considerabil, ca dovada scaderea extrema a numarului de elevi care au trecut de examenul de Bacalaureat anul trecut si numarul din ce in ce mai mare al absentelor. Este trist si chiar m-am saturat sa vad atata ignoranta si lipsa de informare in jur. Nici nu vreau sa imi imaginez cum o sa fie peste alti cativa ani.
Te contrazic draga, elevii au cazut bacul anul acesta din cauza ca nu s-a mai putut copia, nu din cauza scaderii interesului fata de activitati ce tin de educatie si cultura.
Din pacate din an in an vor scadea numarul absolventilor la bacalaureat si Romania va ajunge ca Italia, Spania, EE.UU, etc. avand un numar redus de persoane cu studi medii/superioare.
Pentru ca prostia omeneasca a atins cote inimaginabile si educatia e lipsita la copii, aia de la tara stiu sa-si educe bine copii (unii din ei).
De ce? buna intrebare
si raspunsul nu-i asa de greu
este un fenomen care se numeste rotatia generatiilor, iar zarurile au cazut pe aceasta generatie sa fie cea mai "dilli " cea mai "dereglata " ca urmatoarele generatii sa fie niste elite, natura isi stabileste singura echilibrele, asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, in curand se vor naste genii ce vor face din lumea asta "Nelumea" ce sigur vor muta munti dar nu de pe Terra ci din Sistemul Solar
Cristian2003 întreabă:
Geo2969686 întreabă: