Basessscuuu! ...Geoana... un incompetent si un demagog care vrea numai sa-si umple buzunarul x(
Basescu... nu o fi el inger dar totush e mai bun decat geoana care se gandeste numai la el si la cei ai lui...
Am observat ca multi dintre voi il resping pe Basescu, dar nu inteleg de ce nu vreti sa ii mai acordati o sansa ca sa realizeze ceea ce si-a propus in acesti ani in care a fost presedinte. Este foarte dificil sa fii presedinte, sa reusesti acest lucru, si mai ales de doua ori la rand, ganditi-va la asta. Mai ales daca ai si oameni care lupta contra ta, cum are Basescu! In orice caz, il votez pe BASESCU, indiferent daca imi veti da stupid sau nefolositor.
GEOANA
La ce a facut base in 5 ani mai bine geoana (nu ca as tine cu el dar sunt mai multe sanse ca base nu a facut nimic BUN)...
) nu as avea nimic in cap sa-l votezp basescu. ce a facut in 5 ani? v-ati pus vreunul intrebarea asta( din aceia care sunteti pro base)? uitati-va la tara asta... nu avem guvern, suntem cea mai corupta, economia nu mai voarbesc! unde a fost base in acesti 5 ani? va zic eu, la Cotroceni, adica a fost Presedintele Romaniei! daca va iubiti patria nu faceti greseli, ganditiva bine! nici Geoana nu sfant, dar din 2 rai il alegi pe cel mai putin rau! Ganditi-va bine! trebuie sa-i acordam si altuia sansa! cel din prezent ne-a aratat ce poate! ne dorim ceva mai bun
Da siko, ai dreptate.Numai ca ma enervez cand vad atata.... In fine. Gata a iesit Basescu, asta eMergem inainte.
by daii
misauratcuviata întreabă: