Cauta funda in alta parte
N-am zis ca am nevoie de funda ta. O sa ma simt jignita daca imi dai funda la intrebarea asta idioata. Asa ca tine-o pentru tine.
In sus? cum adica
Is mascul. Deci eu mi-l ridic in sus. imi intind parul cu placa in sus, spre cer.
Da asa zi ca esti boy!
Încă am dubii legate de modul în care ai trecut tu de examen, luând în considerare faptul că nu ştii să scrii. Mai bine îţi faci griji legate de asta. Cred că e mai important să ştii să scrii decât să ştii să-ţi îndrepţi părul cu placa. Apropo, faptul că înlocuieşti anumite cuvinte, de exemplu ''băiat'', cu varianta în limba engleză, ''boy'', nu te face nici mai deşteaptă, nici mai interesantă.
Nu trebuie' sa ai tu dubii legate de mine si de modul meu de a adresa intrebri, sau de folosirea limbii. In primul rand, scriu cum vreau. Asa pot testa si "intelectualii"cat de tare sunt in stare sa comenteze! Daca tu esti mai superior/superioara atunci nu intra sa comentezi daca vezi asa gen de intrebare ca a mea..asa gresit tastata! pa pa
Scrii cum vrei? Să înţeleg că intenţionat scrii greşit? De ce ar face un om care gândeşte cât de cât aşa ceva?
Nu stiu ce cauta raspunsuri (nasoale) ale baietilor la intrebarea mea! am spus "girl"! acuma depinde cine se simte o "girl" =]]!