Buna!
Fetele inteligente nu pica la glume pe strada si nu dau numarul la necunoscuti perversi.Aaa, tu vrei sa agati pitipoance? Am inteles.N-am niciu "gluma" din asta sa-ti zic.Imi pare rau!
Bye!
Ai dreptate dar sunt unele care cad in plasa "perversilor" de cele mai multe ori desi sunt inteligente , a si dupa ce tiam citit raspunsu a fost ca si cum mai fi dat un sut sau pumn intr-un punct sensibil glumeam imi dai id tau apoi nr. apoi.ne vedem apoi... scuze dar nu am ce face Eclipse
Recunosc sunteti bune ( nu va ganditi la altceva nu de alta dar nu vreau sa se gandeasca si altcineva la acelasi lucru ca mine) a si nu prea ma balbaii si imi iese undeva la 69% -70% din replici si 10 % imi dau numarul poate ca sunt blond si ma cred nebun a si va multumesc mult pentru sfaturi poate mai vb ( face to face desi cred ca nu sunteti din Bucuresti si nu ati dori sa va intaltiti cu cine stie ce nebun de pe TPU... )deci va multumesc mult si poate mai vb incep sa ma repet...
@sessori,
Eclipse are dreptate.
Acele fete sunt suficient de informate încât să nu își dea numărul oricărui cocalar și să nu le lase impresionate de chestii copiate de pe internet! E ușor de recunoscut pentru că se vede pe față cât de prefăcut ești când spui glumița. Te bâlbâi, ești constrâns, nu știi ce replică să dai din capul tău creată de tine...