Depinde de băiat, cum avea Nane un vers " mai sunt şi golani care se îndrăgostesc" de obicei îţi dai seama din gesturile sale dacă ţine la tine sau nu. Eu zic să nu-i oferi nimic prea repede, sunteţi de 2 săptămâni totuşi. Dar, dacă tu zici că tipul se ocupă cu furat, mai e şi închis ce ai e gând cu el? Nu-ţi e clar că e un om fără viitor care doar te va băga în belele? Dacă-l închid iaraşi ce ai de gând să faci? Să aştepţi luni, ani după el până e eliberat? Nu, asta e nu e viaţă şi nu e o relaţie ok. Spune-i că dacă nu se cuminţeşte nu vei mai fii cu el pentru că na, nu merită, crede-mă.
Vrajeala de penitenciar, ignora-l, astuia i s-a urcat la cap ca toate lumea e a lui. Daca vrei sa nu ai probleme cu politia lasa-l
De acord
Sarut mainile
Si eu am stat cu un golan.Parerea mea este sa te indepartezi de astfel de persoane care cu siguranta nu iti vor binele. Daca te iubeste asa de mult nu iti cere sa te culci cu el.Mai si fura..Eu zic sa te gandesti ca mai tarziu sa nu regreti, eu regret.si mie mi-a cerut acelasi lucru si m-am despartit de el, cu toate ca il iubeam.Dar mi-am dat seama ca nu vroia altceva de la mine. o zi buna :*