| PumpkinDoll a întrebat:

Greselile pe care trebuie sa le evit sub orice forma la oras?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

La examenul pentru obtinerea permisului de conducere te referi? Nu prea se intelege din intrebare.
Daca da, atunci pot sa-ti dau eu, care am trecut prin asta, cateva sfaturi.
In primul rand, trebuie sa stii ca nu e chiar asa de greu, nu trebuie sa ai aptitudini precum Sebastian Vettel. Eu, pot sa spun ca sunt paralel cu masinile. Pana acum 2 ani, nu ma interesau absolut deloc. Nici acum nu stiu marcile si mai nimic despre mecanica, acte, etc. Nici sa conduc nu credeam ca o sa ma descurc. Totusi, lucrurile au stat altfel si am luat examenul cu 4 puncte parca, din cauza ca am inteles gresit si am luat-o pe alt drum. Daca am putut eu, poate oricine happy
Te sfatuiesc, in primul rand, sa incerci sa te detasezi si sa lasi emotiile, pe cat posibil, acasa. Da, e cam nasol daca pici, insa nu e sfarsitul lumii. Apoi, eu zic ca e musai sa fii foarte atent la intersectii si sa te bagi doar atunci cand esti 100% sigur ca ai timp destul. Manevra trebuie facuta astfel incat pasagerii sa se simta in siguranta. Nu conteaza ca stai, poate, si 3-4 minute intr-o intersectie, baga-te doar cand esti sigur. Ceilalti soferi o sa incerce sa te ajute, o sa vezi. Politistul, in cele mai multe cazuri, este corect, cinstit. Nu are interes sa te incurce. De asemenea, ai grija la semnalizari si, atat parcarile, cat si mersul cu spatele fa-le incet, fara graba. Tot ce ai facut cu instructorul de nenumarate ori in timpul orelor de condus, va trebui sa pui in aplicare cu politistul in dreapta. Daca esti bine pregatit, este foarte posibil sa iei examenul.
Sper ca asta ai intrebat si nu am scris randurile astea de nebun.

3 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Adica?

| PumpkinDoll explică (pentru Freya1):

Adica,care sunt alea pe care ar trebui sa le evit, unde ar trebui sa am cea mai mare grija

| anamariarot a răspuns:

Alea de 21 de puncte laughing

Întrebări similare