Nu prea cred. Branza de burduf este pusa intr-o membrana care nu este comestibila.
https://www.penny.ro/nou-la-penny
De unde ai luat-o? Banuiesc ca de la Penny pentru ca ei au firma aia. Daca e de la vitrina asistata, sa stii ca in toate magazinele au vitrine asistate cu produse neambalate. Ei pur si simplu le scot din ambalaj si le pun in vitrina si nici nu prea apuca sa se strice pentru ca se vand repede. Asta daca nu e vreun magazin din ala dubios in care nu intra nimeni. Vezi si tu daca arata bine, daca ti se pare ca nu arata bine nu lua. Sau cere sa gusti din ele.
Daca ai luat branza neambalata din vitrina aceea obisnuita din magazin unde sunt de obicei produse ambalate, fa o sesizare la managerul magazinului sau la anpc
De la penny am luat
Pai da mai multe detalii
Ce sa mai spun adica?
De unde mai exact din magazin ai luat branza? Mai erau si alte produse neambalate langa ea? Se vindea la bucata sau la kg? Ai luat-o tu sau ti-a dat-o cineva?
Se vinde la bucata de 1 kg si am luat eu din vitrina si nu mai era nimic neambalat acolo
Erau numai alte branze ca si aia
Poate avea o crusta ceva pe ea in loc de ambalaj
Daca nu are nici crusta nu e ok de cumparat nu?
Ba da dar nu ar fi normal sa se vanda branza neambalata la autoservire, adica oricine poate pune mana pe ea
Atunci are crusta cel mai probabil?
Da si tu coaja la o parte
sorin12 întreabă: