House clar!
grey anatomy era interesanta la inceput dar apoi au inceput sa se cupleze toti cu toate si toate cu toti si a iesit o telenovela proasta
pe cand house e genial. modul in care se comporta, felul in care pune diagnosticele.e pur si simplu genial
House. Mereu mi-a placut de House. E pur şi simplu genial! Modul lui de a se comporta, de a pune diagnosticele, modul lui de a face misto de toti e de-a dreptul genial! Grey Anatomy nu prea am vazut dar din cate a spus o colega nici ca as vrea sa vad. Deci clar tin cu House!
Greys anatomy e o telenovela americana. Prea putine cazuri medicale care sa starneasca interes, prea multe povesti de dragoste cu complicatii, e prea previzibila povestea si devine plictisitoare din sezonul 2. House M.D. e mult mai interesant in ceea ce priveste cazurile medicale si rezolvarea lor, are si povesti de dragoste, dar fara toate detaliile inutile care ar putea sa transforme serialul in telenovela. Parerea mea proprie si personala e ca House e mult mai bun decat Greys Anatomy, e mai interesant + ca-l are pe Hugh Laurie!
patrizia696 întreabă: