| guguletz90 a întrebat:

Guys, am o mica dilema. Deci, ideea e ca am cunoscut o fata, care e mai complicata decât pare. Anyway, ideea de baza e ca am fost prost de la început în sensul în care am jucat cărțile în asa fel încât sa ma bage în friend zone. Acum eu nu i-am spus ca îmi place de ea, pentru ca sunt sigur ca ma va baga în friend zone pentru ca tot timpul baga apropouri de genul ca suntem cei mai buni prieteni și altele de astea. Acum, cum ies de aici, ce ma sfătuiți sa fac? Mie chiar îmi place de ea, nu as vrea sa stric o prietenie, dar nici sa stau supărat auzind mereu ca se mai uita după unul, după altul? Deci ceva propuneri? Mulțumesc anticipat.

2 răspunsuri:
| alexalx1234 a răspuns:

Daca te porti frumos cu o fata, intotdeauna vei ajunge in friendzone. Asa patesc mereu baietii buni. Vor smecheri cu bani pe langa ele.

| Jany123Jane a răspuns:

Nu ai ce face. Daca nu te place, nu te place. Daca te-ar fi placut, ti-ar fi aratat si nu ar fi spus tot timpul ca sunteți prieteni. E clar ca vrea sa te tina la distanta. Nu fi insistent ca o sa o enervezi. Nici eu nu ii suport pe cei care nu pricep ca nu ii plac si ca nu o sa ii plac niciodata. Cauta pe altcineva.