Hey! Eu spun ca oricum nu o sa ajungi la el decat daca stai in America(sincer acum) si dragoastea nu are varsta te pup::XX
Deci...eu voi fi serioasa
Eu cred ca asta e doar o fantezie. Pana la urma, ce conteaza diferenta de varsta atata timp cat este doar atat, un gand trecator? (acum sunt prea filosoafa)
Adica, gandeste-te: Cum crezi ca te vei intalni vreodata cu el sa poti lua in calcul diferenta de varsta?
In fine. Eu te-am luat in serios... Deoarece nici mie nu mi-ar placea ca lumea sa-si bata joc de mine.
Nu stiu daca te-am ajutat... Dar sper sa fi reusit : un pic
Bye:*
Du-te ma cu Justin Bieber tau uitate la baieti din Romania nu toate panaramele de la TV
CRed ca trebuie sa consulti un psihiatru sau, daca nici asta nu merge te sfatuiesc sa te duci direct la spitalul de nebuni.
Heyyyy...ce v-ati luat de capu fetei.deci, daca ea si-a pus in scop ca o sa se intilneasca cu JB(nu trebuie sa luati totul ca este o copila.si viseaza)Si chiar daca va fi totul reaall...atunci inseamna ca v-a facut praf, se aude ca JB va veni in Romania, credeti ca ea nu o sa plece la concertul lui? Tie iti urez succes cu JB.Am, fost cinstita. FUNDA?
Ok...ba da este maaare diferenta, copchilutu ala mai are vreun an si implineste 18. Ok eu il urass dar din respect pentru tine (desii nu te cunosc) o sa-ti zic frumos:
Este o diferenta prea mare de varsta, de distanta si de...aaa mai bine treci mai departe. Nu merita sa-ti bati capul cu el... uitate in jurul tau si o sa gasesti alti baieti draguti!
De fapt nu este deloc mare diferenta, la dragostea ta aia mare miile de km si anii in distanta intre tine si el sunt insesizabile
Dupa parerea mea nu este mare diferenta.dar oare crezi ca o sal cunosti vreodata...si mai ales sa-l faci sa se indragosteasca de tine?
parerea mea... uita-l(poate pare ciudat dar si mie imi placea de el, si acum imi place dar doar cum canta si ca e dragut dar nu sunt indragostita de el)mai sunt o groaza de baieti draguti
Buna! Scuza`ma dar eu nu prea inteleg cum este sa te indragostesti de un star.Iti este imposibil sa te indragostesti de el,pentru ca nu il cunosti,de fapt il cunosti de pe net, poate ii stii preferintele, dar nu e de ajuns! Si diferenta de varsta nu este mare...6 ani, nu mi se pare mult.Eu as spune sa lasi dragostea pe mai incolo,deoarece te poate afecta la scoala[stiu din experinta altora,mie nu mi s-a intamplat asta]. Pentru a-l uita,poti sa te indragostesti de un baiat de varsta ta, sau poate mai mare.Dar cel mai bine ar fi daca lasi dragostea pentru un star, pentru ca asta nu este dragoste!
Buna Diferenta de varsta nu este mare daca esti o fata asemanatoare mie ( mereu ma indragostesc de baietii mai mari ca mine) atunci e grav Este dragut ai dreptate, dar ar fi bine sa ramai la fanteziile tale Pentru ca sunt milioane de fane dar iti dau un pont toti cei din America care au fost la noi in tara au spus ca romancele sunt cele mai frumoase... asa ca putem spune ca noi aveam AS-ul in maneca. Pa-pa :* !