| iStol3uRiPhone5 a întrebat:

Haaai TPU :-h! Mi-am facut Blog si as vrea sa vad ca parere aveti! Uitati site-ul : http://newyorkermagazine.blogspot.com - E dafapt o revista pentru adolescente [ fete ] :). Oricum - Nu asta-mi era intrebarea... Am 12 ani si imi place mult mult; x un baiat din clasa paralela. De fiecare data cand ma intalnesc cu el e ca si cand iau halucinogene [ da inteles ca nu ma droghez :)) ] - Doar ca ma simt minunat, imi bate inima ingrozitor de repede si ( uneori imi pierd cunostinta – la molul in care ma blochez instantaneu si ma balbai ) Am rugat’o pe cea mai buna prietena de n ori sa ii spunca ca imi place de el, dar de fiecare data ma razgandeam. Ea isi tinea mereu gura pentru cand avea sa incerce data viitoare. Eu sunt o fire foarte timida si sigur nu as avea curajul sa-i spun ce simt pentru el - Parintii mei au aflat de el ( il cheama Vlad ) atunci cand, dupa ce am scris pe oglinda : >. Proasta de minee, am uitat sa sterg ce scrisesem si - bineinteles ca - si-au dat seama. De atunci ma maltrateaza cu intrebari de genul :,, Ce mai face Vlad " sau,, Te-ai intalnit azi cu Vlad? " si,, Vaaai! Scriitoarea mea de oglinzi! " - E groaznic! La ce m-am putut gandi atunci cand am scris pe oglindaa? :| Ma rog - Acum nu mai pot sa timpul inapoi - Dar - cu ceva vreme in urma eram indragostita de varul lui - la fel de dragut si destept, la fel de chipes ^.^ - Acum, seara de seara, ii visez pe amandoi si cred ca incep iarasi sa ma topesc dupa celalalt! Nu mai stiu ce sa faac :o3 Heeeelp ~x(

1 răspuns:
| EmyliaSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Uuhhhsmugpai de cine iti place pana la urma de tipu aa sau de varsu.fa si u rost de id lor si vb cu ei si eventual cerele si nr de tel si vb daca iti e teama sa vorbiti fata in fatahee hee
Bafta:*