Prietenii de la Fundația Calea Victoriei vin și ei cu o idee de petrecere a timpului liber în această perioadă de izolare. Așadar vă invităm la un nou concurs care se va desfășura online, locația nemaifiind o problemă!
Spune-ne într-un comentariu de ce îți dorești să participi la cursul de Educație Financiară, iar invitația poate fi a ta.
Concursul se va încheia pe 30 martie, după care vom alege câștigătorul prin tragere la sorți!
Cursul începe pe 8 aprilie și va dura 5 ședințe, câte una pe săptămână. Aici sunt mai multe detalii despre atelier www.fundatiacaleavictoriei.ro/atelier-de-educatia-financiara/ .
L.E. Castigatorul e colorfullife17
Succes tuturor!
Dacă ințeleg bine: cele ce scrie un motiv mai "colorat" câștigă?
sau nu contează motivul pentru că oricum, se trage la sorți câștigătorul
Cu siguranță nu aș dori să particip la acest concurs pentru a îmi pierde timpul, ci pentru că îmi doresc să investesc mai mult în mine.
Mi-aș dori să particip la acest concurs de educație financiară pentru a învăța cum să mă descurc în situații critice, pentru a învăța cum să mă organizez în această privință, pentru a învăța cum să devin econom și în final pentru a îi putea învăța și pe ceilalți ceea ce voi învăța eu.
Daca vrei sa inveti despre educatie financiara mai multe detalii gasesti pe grup https://www.facebook.com/groups/despreeducatiefinanciara
TPU.ro întreabă: