Ma faci sa rad. Nu, nu cred. Daca era asa se lua cu tine una doua si incepea sa te intrebare daca reti sa va sarutati, dupa sai arati sanii, etcc. Nuj ce te-a facut saai tocmai impresia asta. Crede'ma eu am trecut prin asa ceva de multe ori
Pai poate vorbeste cu prietenii despre tine cand esti tu prin preajma ca sa iti creasca putin inimioara:).nu cred ca te place si nici ca vrea sa profite in vreun fel de tine.doar ca stie ca il placi si te i-a putin asa la misto.sa nu il crezi daca iti spune ca t place. iubeste sau mai stiu eu ce pentru ca asa mi s-a intamplat si mie exact ca tie...eram tot in clasa a5a si baiatul respectiv in a7a.acum sunt in clasa a8a iar el a10-a si inca il plac:X
Stiu dar chiar imi place mult de el da nu stiu cum el e mai mare decat mine si tot vb despre mine cu pr lui si ma ingrijoreaza de aia v-am intrebat nu de altceva
Eu nu vreau sa ma intreb toata viata,, cum a fost daca vb cu el'',,, cum era daca il credeam'' il iubesc si vreau sa stiu nu sa ma intreb toata viata niste intrebari care nu au raspunsuri