| Rain_1754 a întrebat:

Hai sa ne "cunoastem"! Ai blog? Lasa link-ul aici.

Intotdeauna mi-a placut sa citesc blog-uri, de toate felurile. Cand citesti chestii scrise de o anumita persoana deduci cum e, cum gandeste si cum reactioneaza in anumite cazuri. Blogul meu e... sa zicem ca nu e facut pentru persoanele care se lasa usor influentate. Deci sa zicem ca nu e un blog pentru oricine. Ar trebui sa fii ca mine, sau sa gandesti ca mine, sau sa te comporti ca mine. Si daca nu e asa, dar totusi ai vrea sa-l citesti, atunci ar trebui sa ai bun simt (cat de cat) si sa nu judeci dupa aparente. Niciodata nu poti judeca daca nu ai trecut printr-un anumit lucru. In fine. Vroiam sa zic ca ai nevoie de o doza mare de obiectivitate ca sa-mi citesti blogul si sa intelegi ce vreau eu sa intelegi si nu ce crezi tu ca vreau. Prea putina lume ar intelege punctul meu de vedere, deci de asta nu pun link-ul aici. Totusi se poate da de el usor (... daca te duce mintea, cred xD).

4 răspunsuri:
| UnSimpluGand a răspuns:

Http://madytzaa.blogratuit.ro/

Ast si comm daca vrei.:)

Funda?

| Trufa a răspuns:

Http://truffffles.blogspot.com/

Si blogul meu e "pentru cine vrea sa inteleaga" :) M'am bucurat cand am citit ce ai scris,si mie imi place sa citesc bloguri si sa inteleg felul celorlalti de a gandi, mai ales ca e un mod foarte bun de a cunoaste o persoana, nu ii pui intrebari ci e ca si cum ea iti ofera o multitudine de informatii [ascunse printre randuri]despre ea pe care tu le procesezi...

| Nevricoasa a răspuns:

Blogul meu este www.nevricosi.wordpress.com Sper sa iti placa!