Trogloditule, Pui de Bruce Lee, "prea tarziu s'au inventat prezervativele "... Copil crescut in borcan, Devorator de mustar, Clementina, Alifie
Ce crezi ca daca mi-ai dat "stupid" ma sperii? )
vreau sa spun ca sunteti niste tampiti.adica poate omu' greseste din neatentie... voi ce faceti? sariti cu injurii pe el. mda. oricum mi-am dat seama din poza ce fel de om esti.
Poy Rox eu iti spun ca la mine nu conteaza, folosim ceva expresii, dar cred ca se cunosc si acum nu imi aduc amine dar crede-ma ca daca faci o gluma buna, iar prieteni tai rad, inseamna ca va distrati, deci nu-i din cauza expresiilor, e felul cum tu te comporti , iar daca tu te simti bine, inseamna ca te distrezi
Pey eu cand sunt cu prietenele mele nu folosim o anumita expresie de fiecare data ne vin pe moment... mie imi place sa spun in loc de''ma bagi in seama''...''ma bagi in-zeama-''. sau genul asta de cuvinte ''inventate'' sau ''tu sa taci cand vorbesti cu mine" ''du'te tineti aerul pana te faci curcubeu" o expresie amuzanta am mai auzit-o la mamaia cand il certa pe frate-miu''magar cosmic'' sper sa te amuze:*
Mie imi place sa folosesc ceva de genu "ai o minte de castravete" sau "esti brocoli la cap?" uite am inventa un cuvat cu sora mea aboci vine de la cuv a boci. e funny
kitilina întreabă: