| dllm. a întrebat:

Hai sa ne distram putin. Voi ce cuvinte amuzante folositi cand sunteti cu prietenii? sau cuvinte ciudate din zona fiecaruia. expresii. Eu de obicei folosesc "Magyar people" cand se exprima cineva gresit.deci?

Răspuns Câştigător
| VladutzUcj a răspuns:

Trogloditule, Pui de Bruce Lee, "prea tarziu s'au inventat prezervativele "... Copil crescut in borcan, Devorator de mustar, Clementina, Alifie

7 răspunsuri:
| Silviu591 a răspuns:

O generatie de tampiti... altceva n`am ce sa spun.retardati complet

| Silviu591 a răspuns:

Ce crezi ca daca mi-ai dat "stupid" ma sperii? laughing)

vreau sa spun ca sunteti niste tampiti.adica poate omu' greseste din neatentie... voi ce faceti? sariti cu injurii pe el. mda. oricum mi-am dat seama din poza ce fel de om esti.

| mada12 a răspuns:

Eu de obicei zic " Nu este roman la tine?" sau. "Imi place limbu tau romanesc"rolling on the floor

| Zero a răspuns:

Poy Rox eu iti spun ca la mine nu conteaza, folosim ceva expresii, dar cred ca se cunosc si acum nu imi aduc aminehappy dar crede-ma ca daca faci o gluma buna, iar prieteni tai rad, inseamna ca va distrati, deci nu-i din cauza expresiilor, e felul cum tu te comporti happy, iar daca tu te simti bine, inseamna ca te distrezi

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Pey eu cand sunt cu prietenele mele nu folosim o anumita expresie de fiecare dataconfused ne vin pe moment... mie imi place sa spun in loc de''ma bagi in seama''...''ma bagi in-zeama-''. sau genul asta de cuvinte ''inventate''hee hee sau ''tu sa taci cand vorbesti cu mine" ''du'te tineti aerul pana te faci curcubeu" o expresie amuzanta am mai auzit-o la mamaia cand il certa pe frate-miu''magar cosmic''rolling on the floor sper sa te amuze:*

| OaannaaCraazyy a răspuns:

Mie imi place sa folosesc ceva de genu "ai o minte de castravete" sau "esti brocoli la cap?" uite am inventa un cuvat cu sora mea aboci vine de la cuv a boci. e funny rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei ''cioflingar'',''libidistroc'',''ai scapat din borcan de la 'Antipa?'',''e aproape draguta'', zici ca e vie'', daca voi mai face misto d tine misto sa ma faca p mine D-zeu'' etc.