anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hai sa ne radem putin! Ce lucruri amuzante de neuitat ati facut la scoala?
Ia sa vedem, vreau cat mai multe raspunsuri.
Cel mai amuzant raspuns primeste fundita(cred ca imi va fi fff greu sa aleg).
kiss

Răspuns Câştigător
| ANoNim_7814 a răspuns:

Am atarnat un carlig de pescuit de usa.auzisem ca diriga are peeruk bine ca s inkeiase media l purtare si l romana... a intrat si i s-a prins peruk a ramas fara peruka ups...

un baiat a adus un laser la scoala si eram in ora de kimie mi la dat si mie ma joc eu ce ma joc si incep cu voce tare sa zic prin clasa: mama ce tare ma auzit profa mi la confiscatcrying i-am dat banii si era criza!crying

nu venise profa de romana o juma de ora si nu aveam ce face ca noi clasa "cuminte" ce suntem ne plictisim repede am looat penarul unui copil de cls a 3'a si din joak noastra de'a handbalul il arunkm pe geam ca sa fie si mai bine mai dam si cu petarde vine directoarea adjuncta si n intreaba ce e cu mirosul si ce s-a auzit[noi suntem langa cancelarie] noi mooti "scriam" la mate, matik plec yupyy incepe party se urca unu pe catedra si tragemm fata aia de masa cade ala [mai e si mik] incepem noi sa il punem pe fata de masa si sa il arunkm in sus [imaginatie bogata]

am strikt 3 prize am scris pe lambriuri: ATENTZIE CURENTEAZA NU INCERCA DAK VREI SA TRAIESTI" NEA SCAZUT MEDIA LA PURTAREstraight face:dsad

33 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Pai mai multe laughing
ieri nu am facut bio si ne-am jucat cu un penar de la unul la altu si am rasturnat bradul laughing
era ora de romana si profa scria ceva la catedra nu prea era atenta la noi. si noi ne jucam cu o minge de'aia micuta. si ma trezesc in mijlocul orei : unde-i bila laughing? da cu o voce asa mai tare

intr-o zi. tot la romana un coleg o vrut sa arunce o coaja de banana la gunoi si o dat in profa de romana laughing sa vezi ce faza laughing

era ora de isto si profa punea intrebari din lectie si eu ma distram ii puneam cornitze colegului din fata. si profa credea ca vreau sa raspund.laughing
in ora de bio se juca un coleg cu avione laughing si a dat avionu prin clasa si o lovit-o pe profa in cap laughing
era ultima saptamana de scoala si nu am facut ore tongue laughing erau alte clase care faceau ore. si clar ca toti am fost cu tel la noi laughing si ne-am dus pe coridoare sa mai filman prin scoala laughing altii faceau ore noi ne distramwinking

| Antrax a răspuns:

Pai ne jucam cu mingea in clasa si cum eu niciodata nu imi leg shireturile mia zburat "bocancu" din picior si am spart 2 neoanelaughing

| juniper a răspuns:

De fapt nu eu, ci colegii mei, sunt foarte amuzanti, un baiat care sta in banca a 3a, eu in a 2a, iar el m-a intrebat asa: Ai un tampon la tine? Pentru ca nu ma simt prea bine" rolling on the floor Vai cat am ras la faza aia.

| Pho3nix a răspuns:

Eram in clasa de colegii, si vorbeam. La un moment dat vine un coleg si ma impinge si am cazut. M-am enervat tare si am luat o scandura mare si m-am dus dupa el. L-am fugarit tot liceul, se uitau colegii de liceu la mine de parca eram criminal in serie.
Colegul ala a meu s-a dus spre usa de la cancelarie, iar eu de nervi am aruncat cu scandura dupa el si '' POC ''. Am nimerti geamul usii de la cancelarie. Cand am vazut aveam o fata de parca era la inmormantare. happy

| dragutza a răspuns:

Pai acum cateva zile la ora de civica (yeak, urasc civica.) radeam toata ora, mancam pe sub banca, aplaudam iar profu se holbeaza la noi si se holbeaza iar noi nu mai putem de ras rolling on the floor apoi pe la sfarsitul orei am pus muzica la tel si chiar si o melodie cu suntete de la wc! rolling on the floor a fost fffffffff amuzant!

sau la baia chiar astazi pe la 5 seara(la scoala, nu iesisem inca) am inchis lumina(eram in baia doar 5 fete) am intrat in "compartimentele" ca sa le zic asa si ne-am ascuns acolo! deodata am auzit ca intra cineva si am inceput sa tipam, persoana respectiva a scos si ea un tipat si a luat-o la goana! rolling on the floor apoi dupa cateva min au venit alte fete sa se priveasca in oglinda si am dat drumu la melodia aceea cu sunetele de. wc rolling on the floor rolling on the floor

| dragutza a răspuns:

Stai putin acum meditez...ca sa-mi mai aduc aminte! happy

| spyceygirl a răspuns:

Ce sa zic ...mai multe
vine o data gardianu' si intreaba "ce-aveta ma"(in clasa fiinf galagie_
la care eu"romana"(oracare urma)laughing)am ras cu totii de ne-am prapadit
aaa si o faza tare azi de fapt 2
prima, deci un coleg de-al meu nu a venit la ore si nu stiu ce a facut el(a primit mita...mu stiu exact), si intra in clasa 2 barbati(mai tinereihee hee} si intreaba de acest coleg si adresa lui, la care eu:da cine sunteti dvs? dc trebuie sa vadam date depsre colegul nostru"la care el:baga mana in buzunar si scoate legitimatia:politist de la criminalistica"la care eu, am ramaslaughing)fara respiratie si duoa:pai sa va dau eu toare informatiile", in timpulasta eu tot cochetez cu politistu si imi zice el:mersi (si numele meu), dupa am iesit dupa el iar el :ma urmaresti? tot nu ma crezi?laughing), xcm afosttare faza cand am vzt ca e politist si eu mai aveam unpic si ma certam cu el si il dadeam afara din cls
a doua e ca azi am avut un gardian mia cu"fata de bufon si de Mr. Big mai apoi i-ampus noi numele, intra el in clasa la noi, da asa. de dragul meu si a ink doua prietene de-ale mele...si spune el:mie nu-mi plac bufonii, la care noi:nici noualaughing)dupa am zis eu:a venit Mr.Big,si el la usalaughing)oups~rolling on the floor
au mai fpost faze.cand in a5a profu de mate a venit la prima ora de matematica din cls respectiva.cu niste pantaloni "culoarea oului de rata si facut pe el", tin minte ca am ras de ne-am stricat dupa...rolling on the floor)n-a mai venit pana atunci cu pantalonii aia, si tot vine cu un costum pe care nu-l mai schimba...
cand imi mai aduc aminte iti mai scriuwinking:*

| Gregory a răspuns:

Bună! Cea mai amuzantă întâmplare de neuitat s-a petrecut în şcola generală, în clasa a VIII-a. Era o zi fierbinte de vară, cu peste 40°C. Se terminase ora de biologie, era pauză şi mă îndreptam spre baie ca să mă răcoresc puţin. Când intru dau peste o colegă care avea o găleată cu apă în mână. Îmi zice: „Vreau să te ud, crezi că n-am curajul"?! Eu îi răspund: „Să te văd de ce anume eşti în stare"! Şi astfel am fost udat din cap pâna-n picioare. Apoi am găsit şi eu o găleată cu apă, şi când să fac acelaşi lucru a apărut dintr-o dată noua profă de biologie, iar spre neplăcerea ei destinatarul a fost chiar ea. Bineînţeles că ne-a făcut o morală de toată frumuseţea, de ne-a ştiut după aceea toată şcoala, dar noi ştiam că nu eram noi vinovaţi că ea a apărut la baie într-un moment nepotrivit. După întâmplarea respectivă, eu şi colega mea Cristina, ne-am ales cu morală din partea mai tuturor profesorilor, inclusiv a directoarei, însă din fericire totul s-a rezolvat cu bine pentru că ne-a fost scăzut doar un punct la purtare, ca până la finalul semestrului să ne fie motivat de diriga. O vară nebună, nişte copii nebuni... happy

| AndreeA_4571 a răspuns:

Scuze de exprimarea din prima propozitie, l'am adaugat din greseala pe ''ne''. kiss Multumesc de intelegere!

Amuzante intamplari... m'ati facut sa rad cu pofta...astept in continuare raspunsuri! love struck

Felicitari pentru obtinerea funditei!
Mi'a placut mult faza cu peruca profei! rolling on the floor

| andreea4ever a răspuns:

Omg...clsa mai nebuna ca a mea nu e

va asigur laughing

in primul rand

toate bancile din clasa sunt stricate si reparate, Toate!
catedra e putin cam ciunga
s-au spart si geamurile cu un bulgare de cheata din greseala
aveam un compas gigantic iar partea aceea ascutita a infipto un goleg in toate bancile lasang foarte multe gauri pe fiecare bancalaughing(initial am inceput fiecare sa le umplem cu putina hartie apoi sa o coloram sa se vada mai putin laughingla unele se vedeau si mia rau laughing )
Acum big grin ce am facut eu
pai nu prea multe
am alergat un coleg cu ghiozdanu intr-a 5 -a m-am agatat cu bratul de usa, si fiind din viteza am scos usa din balamale laughing

cam astea e tot ce am facut eu

dar colegii sunt suuper trazniti

la ora de bio am desfiletat becurile afata fiind intuneric caci era seara, lasand doar un bec in coltul clasei prins.va spun era mortal sa mergem fiecare sa citim ce am scris pe rand langa becul acela cu o lumina foarte " romantica"

am dat foc la hartii si ne-a prins o profa. a luat prima persoana pe care a vazut-o, si a inceput sa o bata cu reta tare in cap "mai fetito mai " laughing

colegii mei se bateau cu apa cu sticlele pe tot coridoru, in clasa, pe afata laughing

sa vezi parca erau regii parterului laughing numai ei aveau voie sa stea pe afara laughing

baietii au construit un zid de aparara impotriva unui profesor din zapada in cam 3 pauze.laughing cand a venit profesorul cu niuaua au inceput sa farame seinguri de frica zidul laughing

si multe altele chiar mai interesante laughing de care nu imi mai aduc aminte laughing

| NoName0011 a răspuns:

Pai, era o teracota in clasa si banca mea era langa acea teracota, iar profesoru baga pe foc, si el o zis sa fim toti in banci, eu nu am avut loc sa intru la banca, si i-am dat o palma peste fund de era sa intre cu capu in teracotalaughing)), eram mai mica.

| ☺Clau☻ a răspuns:

Pfff, am terminat de ceva timp scoala, dar imi mai amintesc cateva traznai.
Eram prin clasa a 8-a si plimbam o colega cu scaunul prin clasa si un coleg se tot baga in fata noastra si ne enerva si la un moment dat s-a dus in fata geamului si eu am impins-o pe colega mea cu viteza inspre el si am intrat in el si el a intrat cu maine in geam, a spart geamul si s-a taiat la maine. Drept urmare in timp de o ora a trebuit sa aduc un geam nou big grin.

Tot in clasa a 8-a am pus sare de lamaie pe colturile catedrei ca sa adoarma profa de chimie, dar am vzt ca niciun rezultat am inceput sa-i scuipam in caciula, ea in timpul asta era plecata pana in cancelarie tongue.

Si in clasa a 11-a am taiat din picioarele scaunului pe care statea profesorul din cauza ca ne schimba-se diriginta si ne enerva asta noua si vroiam sa cada cu scaunul happy. Si ar mai fi multe, ca am avut o clasa de nebuni

| ☺Clau☻ a răspuns:

Mainile am vrut sa spun, imi cer scuze, dar faceam mai multe lucruri in acelasi timp si nu am fost prea atenta big grin

| dianaprintesa a răspuns:

Clasa mea e de nebuni
doi colegi deai mei mai tampiti au dat tabla cu ceara ca aveam teza la mate si nu stia mai nimeni nimic apoi profu de mate ia pus sa o rada cu cutitu nu a mers si ia tinut in scoala pana la 3 dimineata

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am plecat incaltata cu niste frumosi botosei roz la scoala, erau -10 grade si o zapada cum nu mai este, n-am simtit nimic, atat eram de adormita, in banca un coleg m-a intrebat daca am dormit afara, toti radeau eu nu stiam de ce, m-am trezit pe la a doua ora si am dus ochii in jos, am dat de niste botosei cu iepurasi, roz cu urechile albe, am fost delciul clasei si al scolii, de intors acasa nici poveste, 30 de minute erau pana casa, am ajuns si la gazeta de perete.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am cumparat 15 pungi de faina. ne-am batut cu apa apoi cu faina si cu oua. dupa minunatul duel bineinteles ca frontul (laboratorul de chimie) arata jalnic si a ne-a luat km 3 ore sa-l curatam si bineinteles o saptamana am facut curat in tot liceul. dar sincer a meritat pentru ca a fost super.cred ca mai am si acum filmuletzul big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am jucat lapte gros in clasa si neo prins dira atunci cand saream unu pe altu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu eram prin clasa a 7 - a la inceput si urma ora de fizica. Un coleg mai tembel s- a dus in fata clasei, exact langa catedra, si a inceput sa faca semnele de la Naruto si striga cat il tinea gura" Chidori". Dar fix cand a inceput sa strige a intrat dna de fizica in clasa si nu numai ca l- a auzit, dar l- a si vazut. Ar fi fost frumos sa alerge spre ea si sa o dea afara din clasa cu noul lui " jutsu". laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intr-o zi unui coleg de-al meu i s-au rupt pantalonii(in locul bine stiut)laughingsi a intrebat-o pe diriga daca il lasa sa mearga acasa.Si diriga l-a intrebat unde sta la care el a zis simplu:" In gara!" si toti am inceput sa radem.Cand da sa plece alt coleg ii zice ca el nu vede unde's rupti pantalonii la care el plictisit se intoarce si zice:''Aia's chilotii''laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iarna trecuta ninsese foarte foarte mult si era multa zapada in curtea scolii. Desigur, majoritatea erau in pauze afara, dar eu m- am dus numai de vreo 2 ori, sa vad cum e, si aruncam cu bulgari peste tot fara sa ma uit unde nimeresc. Un coleg de- al meu uriiiaaas avea o jacheta subtire, si cand se apleca sa faca un bulgare, se ivea un spatiu mititel intre jacheta si pantaloni, deci pielea goala. Fara sa vreau, l- am nimerit tocmai acolo, la mijloc, iar el s-a speriat atat de tare ca s- a ridicat si a scos un sunet ca un chitait strident. Pe urma, am mers in clasa si diriginta ne- a pus pe toti care au fost afara macar 1 data sa stearga cu caietele pe jos ce era umed. Era o fasaiala pe noi, si diriga zicea ca la armatam, parca ne punea sa facem flotari. " Da, sa traiti!" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iarna trecuta era multa zapada in curtea scolii si un coleg iiimens de- al meu era pe afara. Am iesit si eu de vreo 2 ori si dadeam cu bulgari peste tot fara sa ma uit unde nimeresc. Dar am nimerit fix la mijlocul colegului meu cel mare care avea un spatiu mititel intre jacheta si pantaloni, piele goala. Cand a simtit raceala, a sarrit suuuuus si a scos un sunet ca un fel de chitait strident. Apoi am mers in clasa si diriga ne- a pus pe toti cei care au fost afara macar odata, chiar si la magazin, sa stearga umezeala de pe jos cu caietele pana nu se mai vede nimic. Cam ca la armata: "da, sa triti!"laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Odata eram cu o prietena in parc si tocmai ajunsesem la locul nostru de jucat badminton. Am inceput sa ne jucam si un nene in varsta de pe o banca din apropiere a inceput sa faca scandal ca de ce ne jucam acolo si ca de ce nu mergem in parcul de copii cu leagane, sa nu il deranjam. Am jucat putin mai incolo si tot se uita urat la noi, parca mai era un pic si ne lua la bataie. Dupa vreo 2 ore ne- am facut si noi curaj, ne- am dus la el si l- am intrebat cu ce il deranjam, ca sa ne raspunda ca de fapt glumise si ca "asa sunt copiii". Ca totul sa fie si mai bine, venise timpul sa mergem acasa cand l- am intrebat si puteam sa jucam... Apoi mi- am uitat sapca in parc cand am ajuns acasa m-am intors si am luat- o...laughing

| onikangel a răspuns:

Pai am aruncat un lapte dupa un coleg si l-am lovit pe domnu` invatator.Si m-am batut co cornurile si cutiile de lapte si caciula.

| faranume123faranume a răspuns:

Odata, eram la ora de tehcnologica si no, ma plictiseam...i-am zis la profu' sa se uite la tabla (nu era nimic scris pe ea) si am luat repede sandwichul din banca si am muscat din el; numa ca profu s-a intors repede si m-a vazut

Pff

| mariana123novela a răspuns:

Pai era ultima zi de scoala si noi ne pusesem dea cord cu cateva zile inainte sa venim in coastume de baie si pistoale cu apa bineinteles invatatoarea nu stia asa ca ajunsi in clasa invatatoarea spune ca se duce in cancelarie imediat cum iesi dezbracrea si scoatem pistoalele, sticlele tot ce aveam cu apa nimeni na observat ca isi uitase geanta asa ca pe nevazute s-a intors si nea gasit in costum de baie iar clasa era inundata noi uzi florile lupte si cel mai rau era ca pe catedra era o camera de filmat aprinsa care a fost trimisa directorului si nea dus pe toti asa dezbracti cum eram pe strada pana la director deoare biroul lui era la liceu si era ceva drum pana acolo intrand in liceu toti liceeni au inceput sa ne faca poze si am aparut chiar si in site-ul scolii.