Am atarnat un carlig de pescuit de usa.auzisem ca diriga are peeruk bine ca s inkeiase media l purtare si l romana... a intrat si i s-a prins peruk a ramas fara peruka ups...
un baiat a adus un laser la scoala si eram in ora de kimie mi la dat si mie ma joc eu ce ma joc si incep cu voce tare sa zic prin clasa: mama ce tare ma auzit profa mi la confiscat i-am dat banii si era criza!
nu venise profa de romana o juma de ora si nu aveam ce face ca noi clasa "cuminte" ce suntem ne plictisim repede am looat penarul unui copil de cls a 3'a si din joak noastra de'a handbalul il arunkm pe geam ca sa fie si mai bine mai dam si cu petarde vine directoarea adjuncta si n intreaba ce e cu mirosul si ce s-a auzit[noi suntem langa cancelarie] noi mooti "scriam" la mate, matik plec yupyy incepe party se urca unu pe catedra si tragemm fata aia de masa cade ala [mai e si mik] incepem noi sa il punem pe fata de masa si sa il arunkm in sus [imaginatie bogata]
am strikt 3 prize am scris pe lambriuri: ATENTZIE CURENTEAZA NU INCERCA DAK VREI SA TRAIESTI" NEA SCAZUT MEDIA LA PURTARE:d
Iesisem cu o colega pe coridor si m`a impins intr-un baiat care statea pe scaun iar eu am aterizat cu mana pe "cocoselul" lui
Prin clasa a 7 a am desfacut scaunul de la catedra dupa care l`am pus numai de forma, a venit profa si a cazut a dat si cu capul de tabla
Am mers la scoala in pijama si in papuci.Am uitat sa ma imbrac de dimineata.Nu stiam de ce se uitau oamenii la mine ciudat de pe strada
Sal,am o faza chiar tare...era o zi de vineri in clasa a 7-a, iar profu' de mate si-a cumparat un jeep, dupa ora de mate aveam sport, iar cum iese profu in curtea scolii sa plece cu masina, ne jucam cu mingea prin clasa si a cazut si i-a spart geamu...bine ca n'am fost eu cel care a aruncat mingea
La noi profii sunt cei mai tari(romana si tehno)
prof. de romana ne face in toate felurile
cand un coleg a spus unei colege:iti sparg ochii
iar profa:ia zi mata cu ochi de sticla
tehno:
le-a facut pe 2 colege capra raioasa si capra lui fernande.pe un coleg l-a facut oparit etc. Unei colege care se plimba i-a spus ca se plimba ca basina in pantalonii unui mos.Mie mi-a spus ca daca imi da una ma lipeste ca mucii de tavan.E de treaba, ne mai invata kung-fu pe viu. karate, etc.*sunt a 6-a
saby11 întreabă:
RazvanCazan întreabă: