| GreenEyed a întrebat:

Hai sa radem putin...Care a fost cea mai trasnita idee pe care ati pus-o in aplicare?

Răspuns Câştigător
| pinkqueen98 a răspuns:

Am baut rofedex:devil)...

| anonim_4396 a răspuns (pentru pinkqueen98):

Bleah, ala iti face transpiratia dulceaga :-s

| pinkqueen98 a răspuns (pentru anonim_4396):

Porbabil:*.smug.Dar iti da o stareee8-devil):X

| anonim_4396 a răspuns (pentru pinkqueen98):

Te face sa te tavalesti pe jos de ras si de la cel mai prost banc pe care l-ai auzit vreodata in viata laughing.

| GreenEyed explică (pentru pinkqueen98):

Pentru ce e de fapt? Eu am citit ca ar fi un sirop pentru tuse?! Si ce mai exact facelaughing.Se ia fara reteta sau altceva de la medic?:d

| GreenEyed explică (pentru anonim_4396):

Serios?! Ce tarelaughing)

| pinkqueen98 a răspuns (pentru GreenEyed):

Pai da e sirop de tusewinking.Dar consumat o sticla intreaga sau doar jumate are un efect de canabis parcathinking ..sau ceva in genu`laughingsmug iti da o stare euforica:*.Si da, se poate ia de la farmacie fara retetawinking

| GreenEyed explică (pentru pinkqueen98):

Si cum de v-a venit voua ideea asta?hee hee

| pinkqueen98 a răspuns (pentru GreenEyed):

Pai eu am auzit la unathinking ..Si eram intr-un clublaughing si aveau niste baietii la eihappy Rofedexwinking si ne-au "servit" apoi am mers acasa la o prietena si ne-am distrat pe-acolo:*... Si nu devii dependentalaughing>big grin

16 răspunsuri:
| valeria4u a răspuns:

rolling on the floor Am sunat cu numar ascuns la o persoana cunoscuta de mine.batting eyelasheshee hee
Eu: Radu, sunt insarcinata! big grin
El: Dar de ce ma suni cu numar ascuns? Eu nu am sotie. Da-mi pace sad.
Eu: Cum, nu sunt eu nevasta-ta? confused
El: Aa. Tu esti, Laura? #:-s Parca am mai vorbit, nu ne casatorim!
(Mie imi venea sa bufnesc de ras rolling on the floor)
Eu: Dar vreau sa ne casatorim! Urgent. x-(
El: Vorbim noi... Vino la mine. Nu mai pot vorbi ca sunt copiii langa mine. straight face Te pup :*
Atunci am inchis telefonul. Iti dai seama ca dupa ce am inchis, am ras rau de tot si mi-am sunat toti prietenii laughing)))
Si asa am aflat ca vecinu' are amanta laughing :-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acelasi efect il obtii si de la ''abuzul'' de Tusin laughing
Doar ca de la ala s-ar putea sa ai ai niste convulsii temporare.

| GreenEyed explică (pentru anonim_4396):

Ce experimentati suntem!laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru GreenEyed):

Sa ai 2 colegi ''maniaci'' de chestiile astea si intr-o excursie cu clasa sa puna in practica tot ceea ce stiu in materie de medicamente. sa vezi ce tare e laughing Nu mai sunt oameni laughing)

| Numero1 a răspuns:

Sa ma uit sub fusta dirigintei mele de 27 de ani care e foarte sexi, nu m-a prins pentru ca m-am uitat repede cand ea se apleca la banca unui coleg dar n-am apucat sa vad decat o particica roz din chiloteisad dar oricum a meritat laughinglaughinglaughing

| dianalalala a răspuns:

Am tras pe nas paracetamol rolling on the floor))))))

| Deea1111 a răspuns:

La mine a fost cand am dat buzna vreo 10 copii in caasa la vecinu care are vreo 16 ani.I-am luat cutide toboare si i-am sprt usa de la dormitor ca sa il prindemrolling on the floor

Întrebări similare