Imi pare rau pentru tine draga, cred ca e destul de rau.Am si eu in clasa colegi de astia(dar ei nu sunt "de bani gata" si tot se dau in spectcol).Eu incerc cat de mult posibil sa ii evit. Daca trebuie sa stau in preajma lor,ma duc in banca, imi scot un caiet si mai repet lectia sau ies pe hol pana la baie, fluier sau vorbesc cu colegii cu care ma inteleg.In fond, nu merita sa imi pierd timpul cu toti desteptii.Incearca sa nu le dai importanta si sa stii ca atunci cand parintii lor nu vor mai fi sau nu ii vor mai ajuta, vor ajunge muritori de foame!
Da stiu cum e.Incerca sa ii zici dirigintei sau unui parinte de-al tau ca sa vorbesca cu ele sau cu parintii lor.Succes!
Nu prea ai ce sa faci. Trebuie sa inveti sa ii suporti. Nu este neaparat sa fii prietena cu toti, totul se poate rezuma la o relatie intre colegi si atat. Fii draguta cu toata lumea, chiar daca nu aveti aceleasi pareri. O sa ai numai de castigat. Bafta!
Si la mine a scoala este la fel. sfat nu-i baga in seama si fa-ti prieteni care sunt ca tine, normali
Pur si simplu nu-i baga in seama.gaseste-ti o colega la fel de normala ca tine si petrece-ti timpul cu ea si tine-te de scoala ca nu vei regreta
Crede-ma ca cea mai buna solutie e sa pleci.Altfel vei suporta ink 3 ani de ignoranta,lauda,aerele lor,impresia lor pe care o arata celorlalti despre ei,ca sunt bogati, cu fite si cu bani. Imagineazati ca nu o sa ai amintiri frumoase pe care o sa ti le amintesti si pe acre o sa le povestesti mai tarziu. Muta-te ca sa poti sa te distrezi si tu alaturi de noii tai colegi, nu de acestia infumurati si plini de ignoranta si fitele lor de 2 bani.Succes. Sunt convinsa ca la noua scoala si clasa o sa te simti extraordinar. Succes :*
Pai crede-ma ca stiu cum e... e ceva enervant lovindu-te in fiecare zi de chestiile astea"gesturi" sa le spun asa, probabil fac si glume proaste altora sau chiar tie, din cate mi-am dat seama esti o persoana care se gaseste din ce in ce mai greu in zilele astea sincer esti cu mult mai presus decat pitipoancele astea care se cred
"buricu' pamantului" eu te sfatuiesc sa ii ignori pur si simplu indiferenta doare cel mai mult si sa-ti faci un hobby cu care sa fii ocupata sa ai amici cu care sa vb la scoala despre hobby etc nu stiu de exemplu eu cant mai exact hip-hop (fara injuraturi, chestii) si sa stii ca sunt apreciat dar sunt cel mai mult apreciat de oamenii cu picioarele pe pamant ar trebui sa incerci ce tiam spus uite id meu:mr. darkdevil12 astept sa vad cum a mers
Depinde. Eu zic sa vorbesti cu ei despre acesta problema, o conferinta pe mess poate, asta daca esti o persoana calma care isi gaseste cuvintele, care sti ce vrei cu adevarat(adica daca iti doresti cu adevarat sa scapi de comentarile lor o sa reusesti). Insa daca esti o persoana mai putin calma care se enerveaza repede cred ca cel mai bine ar fi sa iti convingi parinti ca trebui sa te mute la alt liceu. Dar totusi ei de ce spun asta despre tine? Ar trebui sa te gandesti si la acest aspect. Ca 'mami si tati au bani' nu este un motiv bun, sigur este ceva ce ii deranjeaza la tine...nu vreau sa te jignesc dar gandeste-te si la acest apect.
In general, asa sunt toti copiii/adolescentii din zilele noastre, un motiv al faptului ca se comporta asa e ca nu au fost educati de catre parinti, sau nu au avut relatie stransa cu acestia.
Tu.nu prea ai ce sa faci. Daca ii lasi sa te afecteze, e alegerea ta.Incearca sa nu le acorzi importanta, si sa te imprietenesti doar cu cei care consideri ca pot fi intr-adevar prieteni.
Si ce? Lasa-i pe ei in voia lor sa se drestabaleze.u nu le da nici cea mai mica atentie.dovedestele ca u te poti distra in cluburi fara sa te imbeti si sa fumezi.acordale o atentie limitata astfel incat sa le dovedesti ca si ce daca ai bani, iubire? eu nu am intrat la liceu pe spaga.
Incearca sa te imprietenesti cu ei daca vrei sa ramai in acel liceu si sa nu te mai enervezi.Nu trebuie sa te imbeti si tu si toate cele... Daca nu va veti intelege nu cred ca vei fi tu aceea care o sa aiba de castigat .
Fii doar tu insati.Esti ok asa, mai rar asa caracter daca ma pot exprima asa.Viata pentru care te pregatesti acum nu este asa cum o vad cei de care spui tu,este foarte usor sa fumezi sa te imbeti sau sa vorbesti urat, este mai greu sa nu faci aceste lucruri. Uita de transfer sau la ce altceva te-ai gandit, singurul lucru care trebuie sa i-l faci este sa ramai asa cum esti.Peste anii ai sa i-ti dai seama ca este ok.
Eu am 11 ani si cred la fel.dar ai facut o gafa de 20 de pentru. (ele) vorbeste! Dar oare ce-i face populari!?