Salut!
Eee,e mai bine ca nu esti tupeist ca poate se ajungea la bataie,nu vezi cate cazuri arata la stiri cu batai prin licee. Ignora-i, in pauze du-te in alt colt de liceu unde ei nu stau, incearca sa stai cat mai departe de ei si cel mai important, daca ei te injura, nu fa si tu la fel.Nu prelua comportamentul urat de la ei. Poti incerca sa vorbesti cu directorul/directoarea scolii sau cu dirigintele, oricum nu fi violent ca ei, nu le raspunde tot cu rau.Bafta,sper sa iti mearga mai bine!
In primul rand ai niste colegi de toata prostia, sunt curios in ce clasa esti ( de obicei in generala, chestiile astea le fac multi.)
In liceu mai rar.
Dar totusi. ai venit la scoala sa inveti nu sa fi batjocorit!
Exista director, exita diriginta! EXISTA PARINTI!- parinitii tai nu ar accepta asa ceva niciodata, sigur ar face ceva pentru asta.
Nu reactiona cu violenta, pentru ca vei fi si tu tras la raspundere.
Sunt la liceu
Dap,exista director, care nu da doi bani pe ce fac elevi.Eram la profesionala prin anii 2008 - 2009 fumam afara juma din clasa, trece directoru pe langa noi... "Ce ora aveti baieti? "
Noi in cor " Chimie " aaa, vedeti ca aveti probleme daca chiuliti, si dupa face "aaa, dati si mie un foc " in rest nimic mai mult.E legea junglei asa ca stai linistit
".Vin in pauza la mine, ma mangaie, imi pun mana pe cur,", filmeaza sau pozeaza cand fac asta ( pune pe cineva ) si pune pe net... o sa-i faci mega de cacao
Bună!
Dacă fac astfel de gesturi, ăia sigur sunt gay. Încearcă să îi spui dirigintelui/dirigintei că anumiţi colegi sunt în călduri şi poate îi potoleşte cumva. Dacă nu, cred că părinţii tăi sigur i-ar pune la punct. Încearcă să îţi petreci pauzele undeva unde să nu se afle şi ei. Nu deveni ca ei, să înjuri sau să te iei la bătaie.
Si eu am trecut prin asta in clasa a 8 a ma gandesc ca probabil si tu esti la generala caci la liceu mai rar se intampla chestii de astea si de mine se luau toti ca cica asa era la moda... imi puneau porecle cand ieseam in pauza imi gaseam lucrurile imprastiate prin clasa si prin gunoi ba chiar odata mau manjit cu acuarele pe toata fata.N-ai ce asa-s unii mai macho si vor sa para ei mai maturi in fata fetelor sa se umfle in pene. tu trebuie sa fii rabdator ca odata tot vor incheia si sa nu le areti ca te deranjeaza ce fac caci acest lucru ii va incuraja sa continuee