| kUuKii a întrebat:

Hai salutwinking decii. la scoala imi place de un baiat love strucklove struck

mereu cand vorbesc cu el sare pe mine, vorbeste frumos cu mine, sta numa pe langa mine :X

o data m'a luat in brate si cand m-am uitat la el a luat repede mana

mai imi zice,, buna iubito" laughing)

ieri l-am intrebat,, auzi u mai ai prietena, sau cu cine esti."
she el ":,, is cu tine mah "

ce sa cred? ma place sau isi bate joc de mine?

hai ca dau funditisawinking

8 răspunsuri:
| DianaAndreea90 a răspuns:

Asa fac toti. bla bla bla nu il crede ma

| Lora_6439 a răspuns:

Nu isi bate joc. Nu stia cum sa-ti spuna ca vrea sa fiti impreuna happy Hai accepta-l. Bafta!

| monyk a răspuns:

Buna, doar el stie ce simte, orice e posibil, se poate ca el doar sa glumeasca cu tine, dar depinde daca mai face asa si cu alte fete sau doar cu tine? Daca o face doar cu tine e mai mult ca sigur ca te place, te vrea in preajma lui si poate vrea sa te faca sa te indragostesti si tu de el, este un mod de a iti atrage atentia, nu stiu, eu una cred ca t eplace, daca il placi si tu spune-i ce simti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la glume ca acestea se poate ajunge foarte rapid la un lucru cat se poate de serios. Exista mai multe variante, dar cea care bate cea mai mult ar fi ca te considera o persoana mai speciala si de aceea nu te intreaba la fel cum face cu toate fetele, ti-o zice mai pe ocolite. E clar ca te place, sau daca n-ai specificat tot te considera o foarte buna amica.

| Christie a răspuns:

Atata timp cat e baiat, fii sigura ca orice se poate intampla! Asa ca... nu stiu... profita! Poate fi adevarat.Insa fii pregatita, in caz ca e "vrajeala" sa nu suferi prea mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate te place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun ca intr-un fel te place... daca sta mereu cu tine. si se poarta furmos.:X. daca nu te-ar placea te-ar respinge si si-ar bate joc d tine... s-ar uita urath si ar face glume proastetongue ti-o spun din propia experientatongue succes p parcurstongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun ca intr-un fel te place...daca sta mereu cu tine .si se poarta furmos.:X.daca nu te-ar placea te-ar respinge si si-ar bate joc d tine...s-ar uitha urath si ar face glume proastetongue ti-o spun din propia experientatongue succes p parcurstongue