| Nayuky a întrebat:

Hai TPU cine e la liceul Ion Creanga din Bucuresti? puteti sa imi raspundeti va rog la cateva intrebari?
Dau fundita
Multumesc

5 răspunsuri:
| anuTss001 a răspuns:

Buna.Inteleg ca ai niste intrebari despre Liceul Ion Creanga, Iti raspund eu cu placere la ce te intereseaza

| Nayuky explică (pentru anuTss001):

Pai as vrea sa stiu despre sectia de japoneza..si daca scoala are internat..eu sunt din Timisoara si as vrea sa ma transfer la sectia de Japoneza.Plus ca as vrea sa stiu cum sunt copii.Din cate am inteles Bucurestenii cu Timisorenii nu se prea inteleg..si nu stiu cum mi-ar fi acolo.

| anuTss001 a răspuns (pentru Nayuky):

Pai liceul nu are internat, la japoneza e frumos, cred ca stii ca trebuie sa dai niste compentente la engleza.Copii sunt ok, dar pe ''bisericute'', dar nu in toate clasele, deci depinde unde nimeresti. Daca mai ai intrebarii, astept.:*

| Nayuky explică (pentru anuTss001):

Pai de exemplu da vreau sa ma mut acolo din clasa a 11 trebuie sa dau competente si la japoneza? A apropo tu esti tot la sectia de japoneza? daca da in ce clasa? Si eu ar trebui sa stau la internat e vreun internat in acelasi sector cu liceul si la care pot sa stau..adica daca ma accept la internat daca nu fac parte din scoala lor?

| anuTss001 a răspuns (pentru Nayuky):

Tu treci acum a 11 a? Nuu competente se dau la engleza, dar probabil o sa ai de recuperat 2 ani.Eu nu sunt la sectia de japoneza, sunt la matematica informatica.Pai nu sunt ff sigura, dar eu zic ca nu primeste de la alte licee, doar elevii care invata in unitatea aia.sad