| Chocolate a întrebat:

Haideti sa palavragim si noi >putzan...happy... Spuneti si voi aici ceva taclale, cea mai funny intamplare:X:X:X:X:X:X, nu tineti pentru voi...haideti,bagati sa ne simtim toti >binebig grin...numa voturi de "Amuzant" vreau sa vad:X

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hi creato. pai... aveam vreo 14 ani si aveam o intalnire cu un baiat care statea in bloc cu mine dar nu vorbisem niciodata, dupa care imi curgeau ochii de vreun an, da vroiam s-o fac pe interesanta ca de obicei si sa nu ii spun. Ma rog si am iesit, mam imbracat cu ce aveam eu mai bun normal da cand mi-a facut complimentu am zis, ei si eu cu ce am gasit. am stat 2 ore in fata oglinzii da i-am zis ca as mereu am stat doar 5 minute si bla bla. EI si la un moment dat am ajuns in parc, el ma sorbea din ochi imi facea numai complimente era topit, eu, fresh ca un cub de gheata aproape k nici nu ma uitam la el. Imi zice hai sa ne asezam pe banca, eu hai. ne-am asezat, si nu imi era gandu decat la un posibil sarut de al lui... cand sa ne asezam intentia lui a fost probabil sa ma ia prin surprindere cu un sarut, eu mam speriat si mam dat putin mai in spate si am apreciat gresit distantele si am cazut pe langa banca... Ma rog cu o gluma un ras am trecut peste, el saracu sia cerut scuze, in fine trece jumatate de ora, eu parca nu mai eram chiar asa din piatra ca dupa intamplare parca imi era un pic rusine so mai fac pe fata cool. vorbeam (apropo era toamna si ma incercau una din gripele alea de inceput.) tipu se uita asa dragostos in ochii mei, zice ceva foarte romantic da din cauza ochilor lui ca apa marii nici nu mai auzeam ce spunea nu simteam decat inima cum batea la mazim, ma mangaie usor, urma marele vis, sarutu... cand da sa isi lipeasca buzele de ale mele, ma bufnit un stranut din ala scarbos, de se aude de departe parca era un stranut de bosorog... si l-am umlut de...saliva... am scos un servetel rusina imi cer scuze si am bolborosit ceva ca sa pot pleca... m-am intalnit cu prt mea cea mai buna si i-am spus sa mergem la mine sai povestesc...intram in scara si incep sa povestesc totul cand razand cand cu nervi spunand numele lui clar si raspicat ba chiar tipand aproape (eu statea la et 4 el la 7), cand vad doua capete pe lòa et 6. era el cu mama lui... oribil... noroc ca m-am mutat supa vreo 2 luni, pentru ca chiar daca am ramas prt el nu pierdea ocazie sa imi aminteasca...

5 răspunsuri:
| Antrax a răspuns:

1) cand am zis ca cei roshcatzi is orangutani si prosa de bio era in spatele meu (e roshcata)

2)Cand vecinu a vrut sa faca o forfecata si s-a imprastiat ca un caca de vaca.

3)Fata din vecini care u stie bine romaneshte zice prostii ca: "doi id-uri", ****zi taiso"

4)Cand eram la gradinita si veneam cu vecinu acasa el se uita la mine si vorbea si s-a bagat in stalp.

5) Baiatu de la fotbal care a patit ca albitrul acela care a facut caca pe el nici acum nu inteleg cum a putut sa faca pe el laughing de atunci are porecla "fasole"

cand imi mai aduc aminte de cv revinlaughing

| JackieSue a răspuns:

M-a trimis mama la cumparaturi si m-am intalnit pe drum cu o fata pe care n-am mai vazut-o de vreo 3 ani(se mutase de la scoala) -mentionez ca era toamna.In timp ce discutam noi, eu ma impiedic de un caine o.O.Stiu ca e greu de cREzut, dar cainele ala statea pur si simplu pe jos de parca astepta ceva, iar eu, cum nu ma uit pe unde merg -.-, m-am impiedicat de caine si am cazut intr-o baltoaca. M-am facut toata fleasca si eram murdarita din cap pana in picioare.Toata lumea pe langa care treceam se uita crucis la mine si intrebau din mers:cum ai reusit? Ce sa le zic?-.-... m-a stropit o masina in timp ce mergeam pe strada.Si cand am intrat in MegaImage m-au dat afara ca, dhe, curgea noroiu` de pe minelaughing.

by zu!

| JackieSue a răspuns:

nu mai zic de ce a zis mamalaughing

by zu

| cristina93 a răspuns:

Moretta asta da poveste, mi-ai inveselit total ziua, mersi big grin.

| dan00tza a răspuns:

Buna! eram la ora de fizica si avem un coleg tare glumet in clasa. profa era necasatorita si purta ochelari.la un moment dat, al meu coleg se ridica, o priveste patrunzator si cu un glas seducator ii spune:"d-na, ce ochi frumosi aveti...pacat ca ii tineti la vitrina!" pup la voi si revin cu povestiri