| FaraNume1245 a întrebat:

Haideti sa va zic ce am facut. Am fost cu niste tovarasi in Profi, eram la casa si plateam, iar cei 2 au furat cate un pachet de gume. Din fata, a venit un angajat si ne-a zis sa mergem cu el. Ne-a dus in spate, ne-a zis sa golim tot ce avem, iar cei doi au scos si gumele furate. Asta mi-a spus ca sunt complice, chiar daca eu cumparasem ce am avut si trebuia sa plec. A chemat un fel de politie, ne-au facut poze, si ne-au spus sa nu mai calcam in Profi. Ne-au sunat si parintii, ca altfel chemau Politia si era mai rau. A spus sa platim de 5 ori pretul gumelor si putem pleca. Am dat 6 lei din 19 cati trebuia, ne-au mai tinut morala si ne-a lasat sa plecam. Cum le-as putea explica parintilor ce s-a intamplat si ca nu eram vinovat? Credeti ca m-ar putea ierta parintii?

6 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Le-ai putea explica exact cum ai explicat aici ce s-a intamplat. Fii sincer, eventual asuma-ti partea ta de vina - faptul' ca ai tovarasi furaciosi.
Te iarta, mai ales daca stiu ca nu esti genul. Chestii d'astea se intampla uneori. Invata din ele.

| FaraNume1245 explică (pentru ToKen):

Am invatat ceva din ele, regret ce am facut si nu o sa mai fac asta. Am avut noroc ca era de treaba ala de la Interventii si mi-o explicat ce si cum.

| ToKen a răspuns (pentru FaraNume1245):

E bun. Vezi, nu-i asa neagra treaba.
Zi faina!

| FaraNume1245 explică (pentru ToKen):

E destul de neagra, ca au zis ai mei ca si-au pierdut increderea in mine si ca "jar mananc de acum"

| ToKen a răspuns (pentru FaraNume1245):

Am auzit si eu asta de la ai mei, pe cand ascundeam note si-i minteam constant legat de scoala si tot asa. Pe moment m-a facut sa ma simt naspa ca i-am dezamagit si toate cele, dar le-a trecut, si mi-a trecut si mie. Desigur, in timp. Atata vreme cat nu se repeta situatia, nu e atat de neagra. Fii optimist. big grin

| liviu890 a răspuns:

Daca ai fost prost si nu ai spus tare si clar ca "prietenii" tai sunt tampiti asa iti trebuie! Prostia se plateste! Ai picat de prost. Atunci trebuia sa spui hotarat ca nu ai nici o treaba cu ei si sa negi toate acuzatiile!