| Bogdinzilaa a întrebat:

Haideti va rog un ajutor.Eu nu am putut sa fac caca 2 zile si mi-a zis ca am o constipatie.Am batu ceai de musetel etc mere portocale tot si am reusit pana la urma, ieri am facut. Iar azi cand m-am dus sa fac caca am simtit ceva acolo care il tine.Si eu ma chinui greu sa fac caca indiferent.Si am vz ca il tine ceva acolo si tot am reusit dar cand m-am dus in oglinda sa vad ce e am vz fix pe cercu ala care iese era o buba cam jumatate din elk si cand ma fortam el iese. asa.Plz un raspuns daca e ceva grav.Mentionez ca pot sa fac dar foarte greu.Si e enervant.Si cand ma screm ma doar tare rau in fata si la burta.PLz hel my. Skuze pentru limbaj.Va rog ajutor.Si vreau sa stiu daca exista vreo boala dinasta grava la fund in care sa nu poti sa faci caca si sa mori sau o boala mai grava la fund si sa mori? SI MAI AM 2 INTREBARI. 1. DACA DOAMNE FERESTE SUNT HEMOROIZI DACA SE POATE MURI DIN ASTA SI IN CAT TIMP.Si 2 Daca din hemoroiizi se face cancer plz un raspuns repede plz.

Răspuns Câştigător
| Alesssya a răspuns:

Hm nu stiu ce sa zic, o problema este sigur. Parerea mea este ca in loc sa stai sa iti pierzi timpu pe TPU cu intrebarea asta mai bine ai merge cu mama ta de manuta la doctor la un control si va fi ok. Da oricum ai grija pentru ca poti ajunge si la operati din chestia asta! Deci du-te la dorctor cat mai repede! Funda?

2 răspunsuri:
| RuxiiRawrr a răspuns:

Cu siguranta faci cancer din cauza unei bube.Ai grijalaughing

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce prostie de răspuns, asa la misto, genul romînesc