| Bibii21200 a întrebat:

Haii spuneti-mi ce.as putea sa fac cand ma plictisesc. ceva creativlaughing tutoriale ceva

Răspuns Câştigător
| Butterfly02 a răspuns:

O sa-ti zic cam ce fac eu cand ma plictisesc:
- ies afara(e variabil doar daca stai la sat), iau ciocanul tatei si caut pietre interesante; le sparg si ma uit in interiorul lor; unele au mici cristale, altele sunt formate din mai multe straturi si au ma multe culori
- ies cu bicicleta si explorez locuri noi
- incep un serial/film nou
- iau spirtul si o bucata de ziar; inmoi ziarul in spirt si apoi il pun pe o unghie; presez in jur de 20 de secunde, iar apoi indepartez ziarul; scrisul de pe ziar se va tipari pe unghie; si voila, am o manichiura vintage
- caut jocuri noi pe Magazin Play
- imi fac forturi prin casa din perne, paturi si scaune; chiar daca sunt mare inca ador sa fac asta
- ma duc in pod sau in alte camere si cotrobai prin lucrurile vechi
- invat o limba noua(pe mine ma pasioneaza latina si enochiana, daca vrei sa incerci)
- de la o vreme ador sa fac caciulite mici; am facut vreo 30; uite un tutorial ca sa stii la ce ma refer: https://www.youtube.com/watch?v=CFw4c7UCenY
- incerc sa fac origami mai complicate
- cotrobai prin Youtube dupa melodii faine
- acum ca vine 1 aprilie poti sa te gandesti sau sa cauti pe net niste farse pentru prieteni/parinti/profesori
- poti sa incepi sa colectionezi ceva
- sa compui o poveste, poezie(stiu ca suna plictisitor, dar cand o sa fii mai mare si o sa le citesti o sa te amuzi foarte tare)
- sa iti scrii o scrisoare pentru tine insuti pentru cand vei fi mai mare
- sa trimiti o scrisoare cuiva(am facut asta odata; m-am simtit atat de bine sa nu folosesc telefonul)
- sa iti creezi propriul alfabet
- sa raspunzi la intrebari pe TPU
- sa urmaresti tutoriale/documentare pe Youtube
- sa te organizezi(cu ajutorul unei agende poate)
- sa incerci sa nu vorbesti deloc o zi intreaga
Pe moment atat mi-a venit. Distractie placuta!

0 răspunsuri: