| Ralucutza_6534 a întrebat:

Hallo! Am citit "Saga Twilight" de Stephanie Meyer, "Fascinatie" si "Obsesie" de Melissa Marr, "Bestia" de Alex Flinn, "Evermore" de Alyson Noel si "Aqamarine" de Alice Hoffman. Ce carti sa mai citesc tot de genul asta? Ii dau funda cui imi cele mai bune sugestii!

Răspuns Câştigător
| WooDeeMe a răspuns:

Bună!
Iți recomand din tot sufletul să citești Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor! Sunt mai multe cărți și sunt tari! Poți citi și Academia Vampirilor! Eu am început din Academia Vampirilor și e tare! Lectură plăcută! Fundița?

5 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Elevul Dima dintr-a saptea
Crima si pedeapsa-dostoievscki;

fericirea unora-maurice druon;

romanul unui adolescent miop-eliade;

tot de el-d-ra christina, sarpele;

rem-cartarescu;
Invitatie la vals- Mihail Drumes
jurnalul lui chaty
Bafta! :*

| AnnaMariaaa a răspuns:

Din colectia Casa Noptii.Semnul,Tradarea,Aleasa si Infruntarea, pana acum doar acestea 4 au aparut, dar mai este si volumul 5happy

| girl95 a răspuns:

Iti recomand Jane Eyre de Charlotte Brontë, poti vedea si filmul. e o poveste impresionanta, chiar merita citita.

| Ralucutza_6534 explică:

Ma lamureste cineva ce e cu "Crepuscul" de Melissa Marr? Am tot auzit de cartea asta, dar eu am citit "Fascinatie" si "Obsesie" si acolo scrie ca mai urmeaza numai "Eternitate"...

| Ankää_Ankä_1997 a răspuns (pentru Ralucutza_6534):

Crepuscul e a 4-a carte.
Acolo scrie ca urmeaza numai Eternitate doar pentru ca aceasta este ultima carte care au tradus-o si care va aparea la noi. Restul nu vor fi traduse si nu vor aparea.