Jocul este despre faima si popularitate ...In el iti creezi propia domnisoara, ii dai un nume, o imbraci, ii cumeri haine, mancare sa-i dai un iubit.Pentru a trece la nivelele urmatoare trebuie sa completzi sopurile care ti se dau crede-ma si eu am cont acolo si este foarte distractiv.Pe masura ce treci de nivele devi tot mai populara. www.ladypopular.ro. funda?
Fiecare domnisoara isi doreste faima si sanse. Fiecare domnisoara vrea sa creasca si sa devina desteapta, talentata, si o femeie de succes.Treci prin aventurile LadyPopular si incerci toate posibilitatile pe care le ofera jocul. Sunt o multime.
Optiuni bogate prin care iti poti alege felul in care arata domnisoara ta, zeci de stiluri si culori, costume, si multe combinatii. Distreaza-te cu minijocuri, sau intrece-te in concursuri de popularitate. Si multe altele!
http://www.ladypopular.ro/
Bafta! :)
Ai...iti pot da doar informatiile care le-am gasit eu sper sa ai nevoie de ele Fiecare domnisoara isi doreste faima si sanse. Fiecare domnisoara vrea sa creasca si sa devina desteapta, talentata, si o femeie de succes. Ladypopular iti da sansa. Intra in lumea noastra minunata. Treci prin aventurile LadyPopular si incearca toata posibilitatile care le ofera jocul. Sunt o multime.
Optiuni bogate prin care iti poti alege felul in care arata domnisoara ta, zeci de stiluri si culori, costume, si multe combinatii. Distreaza-te cu minijocuri, sau intrece-te in concursuri de popularitate. Si multe altele!
georgiana27 întreabă:
BrianMoser întreabă: