Da. este normal, pentru ca la varsta asta iti creste par acolo jos. si e normal, ca si cu sanii. cand sunt in crestere, te mananca! si incearca sa nu te mai scarpini, ca pielea jos este foarte sensibila si s-ar putea sa se intample ceva mult mai rau. deci nu te teme! din cauza parului te mananca. si mie tot asa mi s-a intamplat la 11 ani:d dar oricum, cel mai bine este sa-i spui mamei tale! nu te ferii de ea, este normal ca un parinte sa stie treburile astea. ca pe parcurs ce vei creste, vei intampina mai multe probleme adolescentine, iar tu nu poti pune intrebari pe TPU la nesfarsit. odata si odata trebuie sa-i spui mamei tale!
OMG! incearca atunci cand faci baie sa te speli foarte delicat si iti va trece apropo nu te scarpina
Da,dar ma mananca acolo inauntru (Nu in acea gaura). Pe unde e clitorisul (daca asa se num. ) E f normal? Si cand ma scarpin imi provoaca o senzatie placuta.
Aa da stiu cum e o sa iti treaca, te asigur :d asa mi s-a intampalt si mei. incearca sa-ti gasesti de lucru, sa nu te mai gandesti acolo. ca tu o sa te iriti daca te mai scarpini. si risti sa o dai in alte chestii numite: MASTURBARE si asta este un viciu, eu zic sa nu te mai scarpini, ca este normal, si gata!