Hamsterii nu beau apa isi iau lichidul necesar din mancare din acest motiv trebuie sa-i dai si mar, si castravete si ardei
Hamsterii nu beau apa pentru ca isi iau apa din legumele si fructele pe care le mananca.
Hamsterii nu beau apa. Eu am avut si nu bea niciodata. Isi iau apa din legumele pe care le mananca. Cel putin asa stiu. Ai mei n`au murit e sete in nici`un caz
Hamsterul tau o sa bea aba cand o sai fie sete! de cat timp na mai baut aba daca nu l-ai mai vazut facand asta? daca de mai mult de 1zi dul la un veterinar
Nu beau apa hamsterii.si cel mai bine ar fi sa nu ii dai.isi ia singur din alimente
Super tare varianta cu berea sau wiskyul, dar prefer o apa minerala... app sunt hamsterul Alinai ), de mult astept sa ii zic ca eu beau apa, dar sa o puna intr-un recipient cu bila, ca asa am auzit si eu de la alti hamsteri mai mari, si vreau sa mai stie ca imi iau apa si singur din fructe si legume...si, si ca nu imi place varza ci doar morcovii si ca apa trebuie sa mi-o schimbe zilnic si sa imi mai faca si mie curatenie saptamanal in dormitor ... offf si as mai vrea si o hamsteritza roshcata tunsa scurt si cu ochii caprui... pls sa ii transmiteti voi...mersica
Http://74. 125. 77. 132/search? cu=cache:H3f00L1mlIEJ:...clnk&gl=ro
aici ai tot si cata apa bea si ce mananca si unde trebuie tinut si mod de ingrijire, tot.
Hamsterul meu bea apa doar primavara si vara, in perioadele mai calde.Dar iarna si toamna el nu bea...
DydyEmma întreabă: