anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hamsterul meu nu bea apa e ceva normal?

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Hamsterii nu beau apa isi iau lichidul necesar din mancare din acest motiv trebuie sa-i dai si mar, si castravete si ardei

15 răspunsuri:
| dulc3'maria a răspuns:

Poate vrea un whisky?love strucklaughing

Janina
| Janina a răspuns:

Hamsterii nu bea apa laughing
crede-ma

| Jonsdottir a răspuns:

Hamsterii nu beau apa pentru ca isi iau apa din legumele si fructele pe care le mananca.

| mcrenma a răspuns:

Hamsterii nu beau apa. Eu am avut si nu bea niciodata. Isi iau apa din legumele pe care le mananca. Cel putin asa stiu. Ai mei n`au murit e sete in nici`un caz laughing

| mrproffesor a răspuns:

Parca din cate stiu apa le face rau la hamsteri

| Strify a răspuns:

Hamsterul tau o sa bea aba cand o sai fie sete! de cat timp na mai baut aba daca nu l-ai mai vazut facand asta? daca de mai mult de 1zi dul la un veterinar

| mary_5801 a răspuns:

Nu beau apa hamsterii.si cel mai bine ar fi sa nu ii dai.isi ia singur din alimente

| imortal a răspuns:

Super tare varianta cu berea sau wiskyul, dar prefer o apa minerala... app sunt hamsterul Alinai laughing), de mult astept sa ii zic ca eu beau apa, dar sa o puna intr-un recipient cu bila, ca asa am auzit si eu de la alti hamsteri mai mari, si vreau sa mai stie ca imi iau apa si singur din fructe si legume...si, si ca nu imi place varza ci doar morcovii si ca apa trebuie sa mi-o schimbe zilnic si sa imi mai faca si mie curatenie saptamanal in dormitor straight face... offf si as mai vrea si o hamsteritza roshcata tunsa scurt si cu ochii caprui... pls sa ii transmiteti voi...mersica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://74. 125. 77. 132/search? cu=cache:H3f00L1mlIEJ:...clnk&gl=ro
aici ai tot si cata apa bea si ce mananca si unde trebuie tinut si mod de ingrijire, tot.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da ce bea, bere? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unele rse de hamsteri beau apa altii nu asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi, scunmpo ca al meu bea dar eu am o rasa mai mica de hamster pitic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dap

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici hamsterul meu nu bea apa cred ca e normal sa nu bea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hamsteri beau apa! Eu am un hamster si bea apa continu' desi este complet sanatos si mananca si legume/fructe.In primul rand depinde de hamster si de cum a fost obisnuit(din petshop; sau de unde l-ati luat)

| Cifor_Ronan_1992 a răspuns:

Hamsterul meu bea apa doar primavara si vara, in perioadele mai calde.Dar iarna si toamna el nu bea...