| Dulcicataaa a întrebat:

Hay am nevoie de niste statusuri ceva de genul, sunt fata fitoasa... dau fundita!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ai nevoie de un creier...zic.

| DiaaaaBlondii a răspuns:

Mult prea fina, intre fete sunt regina.se opreste,te ameteste,iti zambeste,ma omoara,ma priveste,se lasa pe spate doar de la jumate,va intrece pe toate"

,mori dupa ea,are... are cu ce,are dintre toate fetele,are balans are stil are haz se misca bine pe toba si bass,ca-o balerina are miscari de felina,intre fete e regina.

fara Lycra si solar,asta e bronzul natural,Si special pentru tine,DA TU,cea care te uiti la mine,Sunt mult Mai buna sI MUlT maI frumoasa cA tine

Am corpul de felina,privire si piele fina,ochii de vipera veninoasa,caracter de bruneta norocoasa

N-ai ce spune, spun pe bune, mai bine pune ochii si holbeaza-te ca cu holbatul ramai, priveste cat mai poti"

StOoP! Gata-Gata, nu vreaU sa ma fUre altu, fura.ma tu ca-i maI bine, ca si mie imi convine

Eu nu ascult dEstInuL.lA vise nu cEdeZ.nu`mI poate spune nimeni cE cale sa urmez!

"Dar n-are nevoie sens... Si ies din cadrul tau sa-ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X"

Tu ma Asteptai sa vin. Cacii asa am promiss … dar acum eu sunt.ce`a cu telefonul inkiss

Am tupeu M-am nascut In ciuda TA Stiu K nu ma Poty Suporta.Merg incet inspir TAL3NT.si STRIG TAREE! in gura MAare copia nu are valoare:X:X""

Vezi tu scumpo.o fi stat si cu tine.stiu.stiu si ca a arso cu altele.dar el are o fata.si pentru el. fetita lui e cea mai importanta!

E dulce si uite asa te seduce

sa te iau! Sa te am! sa ma ai! O copilarie,o chemare,o fata, o strigare si-un baiat oarecare.

sh` stii si tu ff bine ce te ast. acaSa o felina periCulOs de gelOaS

astazi fetelle minOre in dragOste-s majOre! toate fetelle majOre iau lectii de la minOre!

arata bine bruneta, dar e fata calCullata, care stie cum si unde sa te faCa; stie cand sa rada, cand sa fie suparata, cand in ochii tai sa fie, singura fata impOrtanta ~*

si spune-i stOp cand te streSeaza explica-i ca exagereaza.nu-ntelege? abereaza? spune`i PA si se calmeaza!

este mai dOlce decat ciocOlataeSte O fata care nu te streSeaZa ca si gaGiCa`ta aia ingamfata

←♥→Uita-te atent, nu insistent … priveste dar nu atinge … te pot respinge … viseaza … doreste … oricum in realitate nu ma poti atinge!←♥→

←♥→Mersul ei de scena… Te baga in dilema… Vorbeste ca O profesoara… cu un cuvant te baga`n Boala… pozeaza pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy←♥→

desi am trecut prin multe suntem inca impreuna, caci nu poti sa cazi cand tii pe cineva de mana

Mereeu mi-a Placuth Sa am Cevaa Apartee Fataa D`Celelalte

Orice baiat care Se respeCtaa are Langa el Bl00nda perfecta!

| DiaaaaBlondii a răspuns:

Ai de ce ♥`Ma respecti? Si eu ♥`Ma barfesti? N`ai decat ♥`Regreti ca m`ai cunoscut? Mi se rupe ♥`Incapatanata? Pana peste masura ♥`Nemultumita? Intotdeauna ♥`Ai zis ce ai vrut? O sa asculti si ce nu vrei ♥`Ca sa te multumesc? n`o sa ma schimb ♥`Rea? Cu cine merita < ♥`Sincera? Da, chiar daca adevarul doare;> ♥`Bunul meu simt? Depinde de al tau ♥`Frumoasa? Da, ca sa-ti fac tie in ciuda ♥`Indragostita? In fiecare zi ♥`Copilaroasa? Aha, pentru ca asa vreau ♥`Originala? Mereu! ♥`Devotata? Pentru ca stiu sa`mi pastrez prietenii ♥`Copiata? Tot timpul ♥`Tupeista? Ca sa pot avea ce-mi doresc ♥`Vrei sa`mi devii prieten? Demonstreaza ca meritzi; x ♥`Indiferenta? Daca nu ma interesezi... ♥`Te urasc? mi-ai dat suficiente motive ♥`Afurisita? da..asa m`a facut mama ♥`Falsa? Doar cu unii ♥`Un sfat? Vezi`ti de viata thawinking
•♥Iti amintesti si acum ochii ei cuminti pe care n-ai puterea sa-i minti…va potriviti, sunteti ceea ce vreti sa fiti! º•♥

º•♥S-aveti grija la ingerii mascati caci demonii s-ascund sub masti! º•♥

º•♥Nu esti, te astept.Nu vi,am sa plec! º•♥

Mesaj adaugat ulterior:
º•♥Am trecut peste tot,peste toate,peste vorbe proaste, peste prieteni falsi, peste priviri dusmanoase, peste toti vom trece, impreuna suntem de neinvins caci dragostea invinge cand ai sufletul aprins! º•♥

Sunt inarmata cu mainile goale si o sa trec toate mOmentele nasOale

Nu vreau sa'mi para rau ca nu mi-a parut bine, nu vreau sa'mi para rau k n'am cOntat pe mine

Mi'e cam rau si nu e de la cOLa, ma duc cu ratzele pe insulele Bora Bora

Aici se jOaca totul pe fideriTe miZe, unul spala bani, altul spala parbrize. Unul munceste, altul fura de la el, asa se supravietzuieste in acest infern

De ce trebuie' sa urc muntzii iadului pentru a vedea sOarele raiului?

Ma simt atat de minunat Si totul este bun, sufletu'mi pluteste deasupra timpului care parca incetineste
Te iubea, fraiere, chiar te-a iubit candva! Priveste-o dar stai departe, acum nu te mai vrea! E mult prea tarziu pentru regrete, Te-a uitat nici nu vrea sa te ierte
Da`mi ce vreau, provoca ce vreau, este ceea ce ai nevoie...da`mi ce vreau, un pic de extaz

Voi fi visul tau daca tu ai fi imaginatia mea

Iubitule...Frishca Sau Ciocolata?

Am plecat...sunt cu toate fetele`n oras...pa pa pa pa te pup

Cate Fete Sunt Pe Lume Una Nu ne-ar Egala...Niciuna Nu E Ca Noi Oricat Ar Incerca

Luxul tine de bani, eleganta tine de educatie!

Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea...

Fiecare fata ar trebui sa folOseasca ce a primit de la Mama Natura` înainte ca Tatal Timp sa i le ceara înapOi!

Pentru orice barbat dorit de majoritatea femeilor. exista cel putin una care deja s`a plictisit de el!

Uneori puterea unei femei sta in elegantaa, gingasia si dulceata de care da dovada

fundiitAA :O3?