Eu tocmai am terminat clasa a XII-a si personal, nu mi-a placut deloc perioada liceului. Dar asta nu inseamna ca pentru toata lumea e la fel, ci depinde de personalitatea si atitudinea fiecaruia. Daca esti sociabil, iti place sa vorbesti mult si esti mai degraba o persoana extrovertita care isi face repede prieteni, cel mai probabil iti va placea "viata de liceu". Daca nu prea suporti sa fii inconjurat de alte 25-30 de persoane timp de 6-7 ore pe zi, esti introvertit si socializarea nu e punctul tau forte, s-ar putea sa nu ti se para nimic special perioada liceului sau sa o detesti, daca trebuie sa ai de-a face cu persoane pe care nu le suporti sau le gasesti enervante. In ceea ce priveste materia, nu mi s-a parut nimic dificil, in afara perioadei BAC-ului, care e mai solicitanta, dar daca incerci sa inveti constant pe parcursul celor 4 ani, nu ar trebui sa iti creeze probleme.
Hmm... Ce pot spune, e bine la liceu, cat despre colegii rautaciosi, la mine in clasa nu prea sunt.Ne intelegem oarecum bine
Pai daca esti boboaca, ai grija la baietii veterani din liceu, si incearca sa te acomodezi repede cu toata lumea. la inceput ti se va parea mai greu dar crede-ma e al naibi de tare(asta pana la BAC )