Uite aici cateva : De Ziua Indragostitilor vreau sa ne reamintim toate momentele frumoase pe care le-am petrecut impreuna si clipele de fericire ce le-am trait alaturi, cand iubirea parca ne dadea aripi. Simt ca langa tine viata mea a capatat un sens mult mai profund.
Tu esti jumatatea care ma completeaza, iubirea mea, fara tine n-as mai fi eu, cel de acum. Pana sa te intalnesc, simteam un gol interior, parca imi lipsea ceva vital. Dar acum ca te am pe tine, acel sentiment a disparut de parca nici n- ar fi existat vreodata.
As vrea ca nu doar Ziua Indragostitilor sa fie o sarbatoare a dragostei noastre, ci fiecare zi sa fie o sarbatoare inchinata iubirii…
Cu toata dragostea….
Tu ai facut ca singuratatea care imi umplea zilele sa plece o data pentru totdeauna. Mi-ai adus in schimb liniste interioara, un sentiment de bine si multa, multa iubire si fericire…
Pentru noi, as vrea ca fiecare zi sa fie o sarbatoare a dragostei… Dar de ce spun "as vrea"… chiar este asa…
Cu toata dragostea din lume…
A trecut mult timp de cand ti-am daruit inima mea si dragostea mea pentru tine nu a scazut in nici un fel, ci dimpotriva. Cu fiecare an, cu fiecare zi a indragostitilor, cu fiecare clipa ce trece, simt ca te iubesc tot mai mult.
Aceasta zi speciala e un motiv in plus sa iti spun ca toata viata mea, toate gandurile mele, toate trairile mele, ti le dedic tie.
La multi ani de Sfantul Valentin!
A ta pentru totdeauna…
Sper sa te fi ajutat! Funda?
Idee...el e baiat, nu te obosii tu prea mult, lasa-l pe el sa isi bata capul cu cadouri si declaratii si intalnire asta e treaba lui nu a ta