Hey! In primul rand as vrea sa stiu greutatea si inailtimea ta(sunt multe fete cu greutate normala sau chiar slabe care se infometeaza, si nu vreau sa dai in anorexie). Daca intr-adevar ai nevoie sa pierzi cateva kg, nu face vreo prostie sa te infometezi.Trebuie sa iei 3-4 mese pe zi.Important e ce si cand mananci, nu cat mananci. Micul-dejun e foarte important ca sa poti tine o dieta. Daca nu mananci dimineata o sa simti nevoia sa mananci mai mult dupa-masa si seara, ceea ce nu e recomandat intr-o dieta.Incearca sa eviti produsele preparate din comert, fa-ti tu(sau cine gateste)mancarea.In principal evita dulciurile, sucurile cu acid, pastele fainoase si painea si carnea grasa(ex:carne de porc). Dimineata poti manca un fruct sau un baton cu cereale, un iaurt sau cel mai bine cereale integrale cu lapte(nu din acelea cu ciocolata ca sunt bomba calorica).La pranz trebuie sa mananci bine, ca sa nu fi infometata seara.Mananca supe,legume,mancare gatita(nu fripturi si cartofi pai,ci mancare adevarata, de care face mama), salate(poti sa adaugi si pui, branza sau crutoane in salate ca sa nu fie prea "vegetale" si sa nu te saturi deloc din ele), sa mananci 2 feluri la pranz. Ultima masa o iei obligatoriu inainte de 6, deci cina ta sa fie cat mai saraca in calorii:salata, iaurturi, fructe; Ai de unde alege... Daca simti nevoia poti lua intre mese mici gustari, cum ar fi fructe(nu banane si nici struguri ca ingrasa!). Oricum, nu depasi 1500 de calorii pe zi si fa sport ca doar cu dieta slabesti foarte greu.Macar putina gimnastica, asta poti sa faci oriunde si oricand. Poti sa iesi la alergat seara sau cu rolele, cu bicileta...Si inca un pont:cel mai repede slabesti cu varza,deci daca vrei sa arzi rapid cateva kg, mananca salata de varza si mai ales supa de varza(daca o suporti, eu nu am putut manca), este greu sa mananci doar asta mai multe zile la rand, dar crede-ma k poti sa pierzi si un kg pe zi cu reteta asta.Si poti sa mananci oricata varza vrei fara probleme. Sper ca te-am ajutat, te pup:*
Shaorma si cartofi prajiti! asta e o intrebare tampita! e plin google de retete de slabit si te-ai gasit sa intrebi aici.